Nieuws

Eindelijk: je kunt nu ook Netflix offline kijken!

netflix-offline-downloaden

Hier zaten we al zo lang op te wachten en nu is het eindelijk daar: vanaf nu kun je ook Netflix offline kijken! Netflix laat gebruikers video’s downloaden en daar zijn wij héél blij mee, want we gebruiken de dienst maar al te vaak en kunnen hem nu ook eindelijk onderweg bekijken zonder dat het teveel MBs kost.

Netflix offline beschikbaar

Je kunt nu films en series offline opslaan, zodat je bijvoorbeeld onderweg op je tablet of smartphone Netflix kunt kijken zonder mobiele data gebruiken! Dit is sowieso het beste nieuws van de dag! Ideaal als je veel met het openbaar vervoer reist of een lange vlucht voor de boeg hebt: je kunt zo al je favoriete films en series opslaan om deze onderweg te kijken. Nooit meer verveelmomenten in het vliegtuig of oude films in het vliegtuig, je kunt nu je favoriete series bingen. Yes! Die Wi-Fi in de trein is nou niet zo goed dat je er complete afleveringen van je favoriete serie op kunt streamen. Nu kun je dus van tevoren een aflevering opslaan en later, geheel zonder internet, terugkijken!

Je gedownloade films en series blijven een bepaalde periode beschikbaar en na deze periode is het niet meer beschikbaar. Zorg er wel voor dat je alles van je telefoon of tablet verwijderd, anders dan blijft het aantal MBs wel op je geheugen staan – en dat is zonde.

The crown

Aanbod uitbreiden

In eerste instantie lijkt de functie vooral te werken met Netflix Originals, zoals Orange is the New Black, The Crown en Narcos. Ook sommige films zijn offline beschikbaar, maar Netflix belooft het aanbod steeds verder uit te breiden. De nieuwe functie is beschikbaar voor iOS en Android en wordt vanaf vandaag uitgerold. Houd dus goed de update van Netflix in de gaten!

Welke series ga jij als eerste offline kijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Esther december 3, 2016 at 16:24

    Oh ik ben echt heel benieuwd! Ik ben alleen wel bang dat de batterij van je mobiel nu veel sneller leeg gaat hierdoor.

  • Leave a Reply