Algemeen

Eerste indruk van de Netflix-serie You

Netflix is weer een nieuwe serie rijker: YOU. Net voor het nieuwe jaar knalt Netflix er nog lekker even een nieuwe serie op, een verslavende psychologische thriller serie. 

De serie begint als een vrij cliché liefdesverhaal: je maakt kennis met Joe Goldberg, de manager van een boekenwinkel. Deze gewone, attente jongen wordt gespeeld door Penn Badgley, die we natuurlijk kennen als Dan uit Gossip Girl. Als Guinevere Beck een boek komt kopen in zijn winkel, ontstaat er al gauw een obsessie voor deze dame, like, vijf minuten later. In de eerste aflevering zien we hoe hij behoorlijk obsessief aan de slag gaat met kennis vergaren. Al snel blijkt dat Joe een duistere kant heeft… 

Ik heb nu slechts één aflevering gezien van YOU, maar ik weet zeker dat het niet lang duurt voordat ik alle tien de afleveringen van het eerste seizoen heb gezien. Vanaf de eerste minuut zit je gelijk in het verhaal en wil je het liefst doorkijken. 

Badgley komt goed weg met het spelen van een aardige vent/compleet gestoorde sociopaat. En laten we eerlijk zijn, hij heeft zijn stalkervaardigheden natuurlijk al kunnen aanscherpen in zijn jaren als Dan Humphrey aka Lonely Boy aka Gossip Girl. Beck wordt gespeeld door Once Upon A Time actrice Elizabeth Lail en ook Shay Mitchell (bekend uit Pretty Little Liars) is te zien in de serie. 

Ik kan niet wachten om de rest van de afleveringen te bingen, ben jij ook zo benieuwd? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly januari 2, 2019 at 08:35

    Ik heb de serie binnen 24 uur afgekeken, erg goed! Mocht van mij nog net wat spannender, maar heeft me zeker niet teleurgesteld.

  • Reply Marieke januari 2, 2019 at 16:34

    Ik ben normaal niet zo van de spannende series, maar deze heb ik toch maar op mijn lijstje gezet. Het klinkt zo tof!

  • Leave a Reply