Films

Eerste ervaring met Disney+

Disney+ is de on demand-dienst van Disney die op 12 november gelanceerd werd in de Verenigde Staten, Canada en Nederland. Hoe leuk dat Nederland als eerste land erbij zit! Wij van Adorable Books namen een abonnement en delen onze eerste ervaring met Disney+ met jullie.

Netflix, Videoland en dan nu ook nog eens Disney+. Moet je Disney+ nemen of heb je voldoende aan alleen Netflix? Als echte Disney-fan is het natuurlijk wel heel leuk om een abonnement op Disney+ te nemen.

Abonnement op Disney+

Het aanmeldproces gaat soepel: je voert je e-mailadres in, bedenkt een wachtwoord en je betaalt 1 eurocent via iDeal, creditcard of PayPal. Je kiest een maand- of jaarabonnement: €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Je kunt Disney+ gebruiken op Android, iPhone en iPad, Apple TV, PlayStation 4, Xbox One, de webbrowser en via een app voor smart tv’s van LG. Je kunt Disney+ ook via je Chromecast bekijken.

Disney+ ziet er eigenlijk hetzelfde uit als Netflix. Bovenaan staan uitgelichte films en series en daaronder staan allerlei lijsten op genre. Bovenaan staan er 5 grote knoppen met Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Toen ik de eerste titel ging kijken in Disney+, miste ik meteen een (voor mij) belangrijke feature, namelijk een lijst met programma’s die je aan het kijken bent. Even later hebben ze dit wel toegevoegd, een dikke verbetering wat mij betreft!

Disney-films

Disney-liefhebbers kunnen hun hart ophalen, want volgens mij staan bijna alle Disney-films in Disney+. En ook allemaal in meerdere talen, dus als je die echte nostalgie terug wil halen, dan kun je de films ook nog in het Nederlands kijken als je wil.

Verder staan er ook films op als The Princess Diaries, High School Musical, Camp Rock, Freaky Friday, The Parent Trap: pure nostalgie. Maar op Disney+ verschijnen ook films die alleen op Disney+ komen, zoals de remake van Lady en de Vagebond. Die ben ik aan het kijken en hij is zó leuk en zo mooi gemaakt! Verder staan er ook short films op en documentaires.

Ik ben heel erg te spreken over Disney+ en ik vind het een echte aanrader.

Heb jij al een abonnement op Disney+? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Disney+ komt in november 2019 naar Nederland toe! januari 12, 2020 at 17:17

    […] Lees ook: onze eerste ervaring op Disney+ […]

  • Leave a Reply