Stationery

Een kijkje in Tedje’s bullet journal

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent ook dat ik alweer een maand bezig ben in mijn nieuwe bullet journal. Tijd om een kijkje in mijn bullet journal te geven, zodat je hopelijk wat inspiratie kan opdoen! 

Weet je niet wat een bullet journal is? Lees dan eerst even dit artikel. Daar leggen we haarfijn uit wat bullet journaling nu precies is.

Ik heb dit jaar een bullet journal van Mijn bullet journal. Lees hier het artikel over mijn eerste ervaring daarmee. Tot nu toe bevalt deze bullet journal nog steeds erg goed en ik ben er heel blij mee. Het is echt even een rustmomentje als ik in mijn bullet journal bezig ben.

Bullet journal

Ik gebruik mijn bullet journal vooral voor lijstjes van boeken, films, reizen, festivals en eten. Het is voor mij geen agenda, die heb ik al, dus dan vind ik het dubbel op om dat ook nog eens in mijn bullet journal te verwerken. Verder gebruik ik mijn bullet journal vooral om creatief in te zijn. Ik probeer wat te handletteren en ik vind het leuk om een soort habit tracker bij te houden.

Best handig om bij te houden wat je eet ’s avonds. Zo voorkom je dat je vaak hetzelfde eet, maar kun je ook weer eens terugbladeren om inspiratie op te doen.

Leuk om te doen en ziet er heel vrolijk uit: een tracker! Ik heb ervoor gekozen om een paar dingen erop te zetten en geen hele waslijst waar ik me toch niet aan kan houden.

 

Lees hier meer van onze bullet journal artikelen. 

Heb jij een bullet journal? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply