Een kijkje in Danique's boekenkast - Adorable Books

Een kijkje in Danique’s boekenkast

Omdat we allemaal kwijlen bij mooie, goedgevulde boekenkasten leek het me een leuk idee om jullie vandaag een kijkje in mijn boekenkast te geven. Het is eigenlijk een soort van Sneak Peak, want het is geen uitgebreide tour door al mijn boeken. Dat wil ik op een later moment nog aan jullie laten zien. Kijk vandaag mee naar enkele foto’s van mijn boeken!


De boekenkast die ik heb komt van de Ikea, en is eigenlijk een dubbele boekenkast. Ik gebruik een helft voor mijn schoenen en de andere helft voor mijn boeken.


Mijn kast is vrij breed en lekker diep. Hierdoor kan ik twee rijen boeken achter elkaar zetten (al vind ik dat altijd wel een beetje jammer omdat je dan de achterste rij slechter ziet). Aangezien mijn boekencollectie alleen maar groeit, is een dubbele rij hier en daar wel nodig.


Er zit enigszins logica in mijn boekenkast. De bovenste twee planken zijn gevuld met Young Adult boeken. Daaronder volgen de chicklits en tot slot heb ik nog een plank met jeugd-boeken.


Ik ben erg blij met hoe mijn boekenkast nu is, al zou ik op langere termijn – als ik het huis uit ga – een nog grotere willen. Want ook al is mijn boekenkast ruim en mijn collectie groot genoeg, ik denk dat deze de komende jaren nog wel zal uitbreiden!


Hoe ziet jullie boekenkast eruit? En willen jullie een uitgebreide tour door mijn kast krijgen?

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Dieuwke maart 10, 2015 at 14:24

  oeoe mooi! ik moet ook in dubbele rijen gaan werken 🙁 zoo jammer.

 • Reply Nynke-Boudien maart 10, 2015 at 14:50

  Ik werk ook met dubbele rijen, het is even niet anders in mijn kleine appartementje. Ik zet nu de boeken die ik nog niet heb gelezen vooraan, zodat ik eraan word herinnerd om ze te pakken.

 • Reply Ilse maart 10, 2015 at 15:58

  Altijd leuk om een kijkje te nemen in iemands boekenkast! Mag ik vragen waar je die leuke boekensteunen gekocht hebt? 🙂

  • Reply Danique E. maart 10, 2015 at 16:16

   Die zijn van de Ikea :-)!

 • Reply Lisa maart 10, 2015 at 19:14

  Erg mooie foto’s! Ik word spontaan jaloers op jouw boeken. 🙂

 • Reply Esther maart 10, 2015 at 21:07

  Wauw, prachtig! <3

 • Reply Jessica maart 10, 2015 at 21:21

  Een uitgebreide tour lijkt mij leuk! Mijn boekenkast is echt te klein. Alle boeken die er nu bij komen daar moet ik een andere plek voor zoeken 🙁

 • Reply beautifulday4makeup maart 11, 2015 at 11:21

  Jij hebt ook al een mooie verzameling boeken verzameld 🙂

 • Reply G maart 11, 2015 at 20:45

  Ik heb bij mijn verhuizing twee maanden geleden ein-de-lijk mijn twee felbegeerde boekenkasten gekocht en ondanks het grote aantal boeken heb ik alsnog ruimte voor meer. Gevaarlijk! 😉

 • Reply Liz augustus 17, 2015 at 20:02

  Ik heb in 1 kast inmiddels driedubbele rijen en er dan nog boeken bovenop. Eh, oeps? 😀

 • Reply Lisa augustus 17, 2015 at 20:29

  Wauw, mooi! Ik heb ook echt een boekenkast nodig waarin ik twee rijen aan boeken neer kan zetten. Ik heb nu ÊÊn grote boekenkast en twee kleine, maar die zitten allemaal vol, dus ik moet mijn volgende boek in wÊÊr een andere kast plaatsen :’)

 • Leave a Reply