Een gouden gloed over Ruby Falls
Chicklit

Een gouden gloed over Ruby Falls (Zussen van Jewel Island #2) – Holly Martin

Een gouden gloed over Ruby Falls is het tweede deel van de Zussen van Jewel Island-serie. Ik las het boek en vertel je er meer over in deze recensie.

Waar gaat Een gouden gloed over Ruby Falls over?

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

Dit boek is deel 2 van de Zussen van Jewel Island serie: dit deel gaat over Clover en de andere delen gaan over de zussen Skye en Aria. Clover heeft lange tijd niet op het eiland gewoond en is nu na lange tijd weer terug. Clover heeft een enorm lastig leven gehad doordat haar ex-vriend haar flink heeft gekwetst. Hierdoor kan ze zich niet openstellen voor de liefde en wanneer ze de knappe Angel ontmoet, is Clover best in de war. Angel wil Clover graag helpen om haar wonden te helen maar kan ze hem wel vertrouwen?

Ik begon direct met Een gouden gloed over Ruby Falls nadat ik deel een had gelezen. Het is helemaal niet lastig om direct in het verhaal te komen omdat het verdergaat waar deel 1 eindigt.

‘Een gouden gloed over Ruby Falls is zo’n fijn feelgood verhaal’

Clover heeft echt een lastig leven gehad met haar ex. Het breekt je hart dat je haar zo ziet struggelen en het feit dat haar ex zoveel invloed heeft op haar leven… Vreselijk. Maar, wanneer ze Angel ontmoet en een vriendschap opbouwt, merkt ze dat er een romantische sfeer onderling is. Ze houdt hem op afstand en wil alleen maar vrienden zijn. Het klinkt allemaal bijna te mooi om waar te zijn want Angel is echt een geweldige kerel: hij is zo lief en hij heeft alles voor Clover over. Langzamerhand komen Clover haar muren naar beneden en kan Angel verder met Clover helpen. Angel is een geweldige vent, zo lief en aardig. Hij is grappig en draagt hele rare t-shirts.

Het is heerlijk om Een gouden gloed over Ruby Falls te lezen. Het is zo’n fijn feelgood verhaal! Dit boek kan je onmogelijk neerleggen. Je wilt lezen over Clover haar leven, je wilt lezen over haar en Angel en je wilt ook weten hoe het gaat eindigen. En het allerleukste? Alle zussen komen aan bod in het boek. Jewel Island is een geweldig eiland en ik kan niet wachten tot ik het laatste deel mag lezen.

Meer recensies lezen van de boeken van Holly Martin? Klik dan hier.

Een gouden gloed over Ruby Falls

Titel: Een gouden gloed over Ruby Falls (De zussen van Jewel Island #2)
Auteur: Holly Martin
Verschenen: juli 2021
Pagina’s: 183
Uitgever: Zomer & Keuning
bol-button

Rating: 5/5

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *