jill mansell
Boeken

Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

Ieder jaar schrijft Jill Mansell een nieuw boek en in 2024 is dat Een dag om nooit te vergeten. Hier lees je de recensie van de feelgood Een dag om nooit te vergeten van Jill Mansell.

Waar gaat Een dag om nooit te vergeten van Jill Mansell over?

Lottie is te gast op dé bruiloft van het jaar, een dag om nooit te vergeten. Daar ziet ze Max voor het eerst in vijftien jaar. Hun laatste kus was de beste uit Lotties leven. Ze stonden aan de vooravond van een prachtig liefdesverhaal. Toen gebeurde er iets schokkends dat hen uit elkaar dreef. Nu is hij hier, natuurlijk knap als altijd, en hij plaagt Lottie weer als vanouds – en die tintelende elektrische aantrekkingskracht is meteen terug. Lottie kan het niet uitstaan. Bovendien is Max buiten bereik.

Ruby’s man Peter zal het huwelijk inzegenen. Zij heeft hem altijd gesteund, maar wanneer ze de waarheid over hem ontdekt is ze zo verontwaardigd en vol ongeloof dat ze een heel impulsieve beslissing neemt, zonder aan de gevolgen te denken. En niets zal ooit nog hetzelfde zijn… Zal dé bruiloft van het jaar nog plaatsvinden?

een dag om nooit te vergeten

Titel: Een dag om nooit te vergeten
Auteur: Jill Mansell
Verschenen: april 2024
Pagina’s: 352
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

 

Mijn mening over Een dag om nooit te vergeten

We zijn het gewend van Jill Mansell, en ook dit boek is het weer aan de hand: het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven. In het begin even wennen, omdat je de karakters dan nog niet zo goed kent, maar als je door blijft lezen is dit een hele fijne manier van schrijven en lezen.

Het verhaal begint meteen lekker juicy met de bruiloft van Cameron en Freya, die wordt verstoord omdat de dominee vreemd is gegaan en zijn vrouw Ruby komt daarachter. Hallo drama! Vanaf daar volgen we het verhaal van kinderboekenschrijfster Ruby, die na een hele leuke onenightstand zwanger blijkt te zijn. Ze besluit om het kind alleen op te voeden, maar dan komt ze Richard weer tegen in het dorp… Dan hebben we nog Freya, die eigenlijk helemaal niet wil trouwen met Cameron, maar hoe vertel je dit? Verder volgen we nog de verhaallijn van Lottie, die op de dag van de bruiloft oude liefde Max terugziet. Krijgt hun liefde opnieuw een kans?

Ik vond alle verhaallijnen leuk om te lezen, vooral de scènes met Lottie en Max waren favoriet. Ik blijf toch een hopeloze romanticus…

Een dag om nooit te vergeten is een feelgood verhaal bomvol drama. Het lijkt soms wel een soap! Een tikkeltje ongeloofwaardig soms, maar daardoor niet minder leuk om te lezen. Alles komt voorbij: humor, een vleugje zomers, fijne voorspelbaarheid en lekker luchtig. Een heerlijk verhaal om op je lijst te zetten voor deze zomer.

Kortom: een heerlijke feel good voor de zomer! Een typische Jill Mansell met veel karakters, die op de een of andere manier allemaal met elkaar verbonden zijn. Love it!

Pluspunten:
+ Heerlijke zomerse feelgood
+ Leuke verhaallijnen die aan het eind bij elkaar komen
+ Fijne karakters

Minpunten: 
– Niks, ga dit boek lezen deze zomer!

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Vond je dit een leuk artikel om te lezen? Wellicht vind je deze artikelen ook leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *