DJ-serie
Feelgood

DJ-serie van Lianne Reijntjes

Onlangs las ik de DJ-serie van Lianne Reijntjes, een boekenreeks bestaande uit drie korte verhalen waar ik super benieuwd naar was. Ik vertel je er vandaag meer over!

Waar gaat de DJ-serie over?

In de feelgoodnovelle Vacay in Saint-Tropez worden vriendinnen Chloe en Marissa uitgenodigd om vakantie te vieren in Saint-Tropez. Chloe heeft een relatie met de wereldberoemde dj Daniel Dee en nadat hij maanden heeft getourd zien ze elkaar daar eindelijk weer. Maar is hun relatie nog net zo sterk als voorheen? Marissa is van plan om deze dagen flink los te gaan en helemaal niet op zoek naar vastigheid. Maar hangt er misschien toch een beetje liefde in de Franse lucht? Het wordt een vakantie vol zon, luxe en knappe lovers!

Toen ik las waar de DJ-serie over ging, dacht ik: dit is echt een leuk idee! Een ander type feelgood roman dan ik normaal lees. De DJ-serie draait om de vriendinnen Chloe en Marissa. Chloe heeft een relatie met de superberoemde DJ Daniel Dee en ze zien elkaar onregelmatig door zijn drukke schema door zijn werk. Ze zijn al een hele poos samen maar ineens begint het aan Chloe te knagen: is hun relatie wel bestemd om voor altijd te zijn?Chloe haar vriendin Marissa die houdt niet van vastigheid en is meer op zoek naar plezier. Ze gaat met Chloe naar Saint-Tropez om helemaal los te gaan met Chloe en Daniel, en daar vindt toch het een en ander plaats dat Marissa in haar greep houdt…

‘De DJ-serie had wat mij betreft meer bladzijdes mogen bevatten!’

Vanaf bladzijde 1 denk je: dit wordt een leuk verhaal! Doordat de verhalen tamelijk weinig bladzijdes bevatten vlieg je echt door de boeken heen, wat heel leuk is. Het enige nadeel is dat je – door de dunne verhalen – niet het gevoel hebt dat je de personages goed leert kennen en dat is juist wat me heel leuk leek. Maar, dat mag de pret niet drukken want de DJ-serie van Lianne Reijntjes is echt een top serie om tussendoor te lezen. Leuk als je vaker feelgood verhalen leest maar ook leuk als je nog niet zo vaak boeken leest en er in wilt komen. Wat mij betreft had deze serie zo’n 300 pagina’s per boek mogen bevatten want het is zo’n leuk en origineel onderwerp – ik had er graag meer van willen lezen. Lianne Reijntjes heeft een prettige schrijfstijl die goed tot zijn recht komt en ik hoop in de toekomst meer van haar te mogen lezen.

Pluspunten: 
+ Origineel thema
+ Feelgood zoals het hoort
+ Leest supersnel door

Minpunten: 
– Had wat mij betreft langer gemogen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *