DIY

Dit zijn de leukste DIY boekenleggers!

boeken
Ik kan úren ronddwalen op Pinterest. Onlangs kwam ik deze super leuke boekenleggers tegen en je raadt het al, ik ben compleet beland in de boekenlegger-wereld van Pinterest. De allerleukste heb ik op een rijtje gezet. Super leuk om te maken als je een keer een vrije dag hebt, het een regenachtig weekend is… Of als je gewoon een leuke boekenlegger nodig hebt!


Ugh, hoe veel te mooi is dit? Het ziet er zó simpel uit, maar zo creatief ben ik helaas niet (en daarom is het voor mij direct niet meer zo simpel). En laten we er ook maar buiten laten dat ik die spullen niet eens heb (hoewel dat natuurlijk ook gewoon te koop is). Máár, als jij die spullen wel hebt zou ik zeggen; MAAK DIT! Ik ben in ieder geval al fan.


Als je goed bent in haken, of dit graag wil leren is dit denk ik een enorm leuke uitdaging! Het enige waar ik mee zit is dat het toch wol (of katoen of welke andere soort draad dan ook) is, en dat toch dikte meegeeft. Hierdoor ontstaat er vaak een gekke bobbel, wat ik weer zonde vind in mijn paperbacks. Neemt niet weg dat dit een super schattige boekenlegger is natuurlijk!


Maak je eigen boekenkast na! Of misschien wel je droom boekenkast.. Of schrijf je to-read boeken erop? Kleur ze in zodra hij gelezen is. Je kunt er alle kanten mee op!


Nog zo’n prachtige die je volgens mij ook heel goed zelf kunt maken. En anders kunt kopen, gelukkig bestaat er Etsy!


Harry Potter fan? Dit zijn dan DE boekenleggers voor jou! Ze komen van Etsy, maar de creatievelingen onder ons kunnen dit natuurlijk ook heel erg goed zelf maken. Doe je inspiratie op!


Zelf iets minder creatief? Met kleuren kom je vast wel een heel eind! Deze boekenleggers mag je gratis downloaden en uitprinten. Inkleuren en klaar voor gebruik! Of gewoon zwart-wit laten natuurlijk 😉


Zo simpel, maar zo mooi. Ik hou echt van deze stijl en dit is dan ook zeker mijn favoriet. Door het (nep)leer, voelt het zelfs een beetje aan alsof je een heel oude boekenlegger in je handen hebt. Hoe heerlijk is dat?

Ik kan nog pagina’s vol laten zien van mooie boekenleggers, maar als je zelf zoekt op Pinterest kom je natuurlijk ook een hoop goede ideeën tegen. Zie dit lijstje als jouw inspiratie naar je eigen zelfgemaakte boekenlegger!

Maak jij wel eens zelf een boekenlegger?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *