Algemeen

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2017

We zijn bijna aan het einde van het jaar en daar hoort natuurlijk de jaarlijkse ‘best gelezen’ bij! Afgelopen jaar was voor ons echt een top jaar. We hebben toffe projecten mogen doen en Adorable Books blijft maar groeien en groeien.
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2017. Om te beginnen: nummer 10.

10. How to: een bullet journal bijhouden
Alle tips en tricks komen voor in dit artikel, logisch dan ook dat hij zo goed is bekeken. Een bullet journal bijhouden is erg handig en leuk om te doen, maar om te beginnen is het een beetje lastig. Dit artikel zal je er zeker bij helpen als je nog wat tips nodig hebt.

9.De leukste high-school films
Jaahaaa, deze films zijn altijd zó leuk om te kijken! We snappen helemaal dat deze in de top 10 staat. Het leuke van dit soort films is altijd dat je ze keer op keer kunt blijven kijken en het nooit zal gaan vervelen.

8.Leuke boeken om mee te nemen op vakantie
Een vrij oud artikel, uit 2015 al weer. Dit artikel heeft het ontzettend goed gedaan in de zomer (logisch!) en is heel erg goed gevonden via Google. Altijd ontzettend leuk om te zien dat zo’n oud artikel het uiteindelijk nog steeds zo goed doet.

7. Alle 10 Nicholas Sparks films
Begrijpen wij héél goed dat deze zo goed is bekeken. Wat een heerlijke films zijn dit! Mocht je er eentje nog niet gezien hebben, is het allemaal zeker een aanrader.

6. 15x de leukste achtergronden voor op je telefoon
Dit artikel is natuurlijk een beetje tijdloos en altijd leuk om te lezen. Zoek je nog wat inspiratie? Bekijk dan dit artikel, of een van de andere delen, zeker even.

5. 15 leuke films om met je vriend te kijken
Soms is het gewoon zo lastig om een film te kiezen als je samen met je partner een film wil gaan kijken. Dat je dan wat hulp erbij wil hebben, snappen wij heel erg goed. Wij zijn niet verbaasd dat dit artikel in de top 10 staat!

4. De leukste meidenfilms op Netflix
Zo grappig, dit artikel hebben wij in 2015 gemaakt! Blijkbaar wordt hij heel erg goed gevonden op Google, want hij blijft ook elke maand maar omhoog komen. De films zijn uiteraard niet meer actueel, maar dat dit erg leuke meidenfilms zijn staat sowieso vast.

3. De mooiste huilfilms
Ondertussen zijn hier al weer vier delen van, maar deze blijft het best bekeken! Als je een van deze films nog niet hebt bekeken moet je dat zeker een keer doen!

2. 10 thrillers op Netflix die je gezien moet hebben
Dit artikel heeft het ook zo goed gedaan. De thrillers zijn overigens niet helemaal meer actueel, maar het lijstje is natuurlijk altijd het kijken waard! We merken dat dit soort lijstjes het sowieso altijd erg goed doen.

1. Deze boekenplek in nederland móet je echt een keer bezoeken!
Dit is echt dé nummer 1 van afgelopen jaar. Dit artikel is zo bizar goed gelezen door jullie, echt wauw! We wilden deze plek vooral met jullie delen omdat we het zelf zo’n mooie bibliotheek vonden. De reacties die erop kwamen hadden wij echt nooit verwacht. Goed om te weten dat een artikel zoals dit zo goed bevalt!

Welk artikel vond jij het leukste van 2017?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Evi december 31, 2017 at 10:33

    Wow! Jullie hebben zoveel bereikt! Ik wens jullie een superleuk en productief 2018! Jullie zijn een van de beste blogs die ik ken en ik lees jullie artikels zo graag!

    • Reply Danique V. januari 1, 2018 at 16:26

      Wat ontzettend lief en leuk om te horen! We wensen jou ook een onwijs mooi 2018 toe!

    Leave a Reply