Boeken

Dit zijn alle boeken van Valerie Cook

Wil je weten welke boeken Valerie Cook allemaal heeft geschreven? Dan ben je hier aan het juiste adres: in dit artikel staan alle boeken van Valerie Cook op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Cook, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Alle boeken van Valerie Cook op volgorde

Tot nu toe heeft Valerie Cook een boek geschreven. Mochten er meer boeken van deze auteur verschijnen, updaten we dit artikel.

  1. Leven zonder een plan B (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Leven zonder een plan B over

Wat als je altijd ja zou zeggen tegen je dromen? Valerie reisde met deze levensvisie twaalf jaar lang de wereld rond, eerst alleen, toen met haar vriend en uiteindelijk met hun kinderen. Ze deelt op haar eigenzinnige manier hun uitdagingen, tegenslagen, levenslessen en onvergetelijke momenten. Pure verhalen die voor iedereen hartverwarmend, herkenbaar en inspirerend zullen zijn. Want het is oké om volledig voor je plan A te gaan en om vertrouwen te hebben in al het onbekende dat op je pad gaat komen. Hoe het ook loopt, je zult er altijd het beste van maken. Durf te leven zonder uitgestippelde route, het is steeds de moeite waard.

Bron: Bol.com

Het nieuwste boek van Valerie Cook

Het laatst verschenen boek van Valerie Cook is Leven zonder een plan B. Dit is een non-fictie boek over haar ervaringen als nomad, waarbij ze 12 jaar lang de wereld rondreisde. Eerst alleen, toen met haar vriend en uiteindelijk ook samen met hun kinderen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Valerie Cook

Valerie Cook is bekend van haar instagramaccount The Nomads Family. Jarenlang reisde het gezin door Europa in The Nomads Bus, een Amerikaanse schoolbus die was omgetoverd tot hostel op wielen. Hun avonturen deelde ze op haar instagramaccount. Tegenwoordig woont het gezin in een skigebied in Zweden, waar ze ook een guesthouse hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *