Alle boeken van Tahereh Mafi
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tahereh Mafi

Ben je benieuwd naar de boeken van Tahereh Mafi? In dit artikel staan alle boeken van Tahereh Mafi op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Volgorde van de Touching Juliette / Shatter Me serie

 1. Vrees me. Bestel het boek hier bij Bol.com
  1.5 Verwoest me. Bestel het boek hier bij Bol.com 
 2. Breek me. Bestel het boek hier bij Bol.com
  2.5 Versplinter me. Bestel het boek hier bij Bol.com
 3. Vertrouw me. Bestel het boek hier bij Bol.com
 4. Heel me . Bestel het boek hier bij Bol.com
  4.5 Schaduw me. Bestel het boek hier bij Bol.com
 5. Weersta me. Bestel het boek hier bij Bol.com
  5.5 Onthul me. Bestel het boek hier bij Bol.com
 6. Verbeeld me. Bestel het boek hier bij Bol.com
  6.5 Geloof me. Bestel het boek hier bij Bol.com

Volgorde van de Verdermeer / Furthermore serie

 1. Verdermeer. Bestel het boek hier bij Bol.com
 2. Welkwoud. Bestel het boek hier bij Bol.com

Volgorde van de Alizeh serie

 1. De duistere profetie (2023). Bestel het boek hier bij Bol.com
 2. Het lot van de djinn (2023). Bestel het boek hier bij Bol.com

Overige boeken van Tahereh Mafi

 1. Een bijna eindeloze afstand (2018). Bestel het boek hier bij Bol.com
 2. Een intens gelukkig gevoel (2021). Bestel het boek hier bij Bol.com

Het nieuwste boek van Tahereh Mafi

Het lot van de djinn is het nieuwste boek van Tahereh Mafi. Het is het tweede deel in de serie Alizeh. De duistere profetie is het eerste deel in de Alizeh serie. Hier gaat het boek over: Alizeh is een onopvallende bediende. Niemand in Ardounia mag weten wie ze echt is: een djinn. Haar volk is vrijwel volledig uitgeroeid, ook haar ouders zijn vermoord. Sindsdien is ze haar leven niet zeker en houdt ze haar bovennatuurlijke krachten verborgen.
Maar dan maakt Alizeh een vergissing. Kamran is de kleinzoon van koning Zaahl en de kroonprins van Ardounia. Hij weet dat er een profetie is gedaan over het lot van zijn grootvader: een demonachtig wezen met ijs in diens bloed zal hem doden. Kamran is vastbesloten om het monster te vinden en te stoppen, voordat de profetie in vervulling kan gaan.
Maar dan wordt hij verliefd op een bediende.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *