Alle boeken van tj klune
Boeken

Dit zijn alle boeken van T.J. Klune

Ben je benieuwd welke boeken T.J. Klune heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van deze auteur op volgorde gezet. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van T.J. Klune is. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: juli 2023

Alle boeken van T.J Klune

Momenteel heeft T.J Klune 3 boeken geschreven die in het Nederlands zijn verschenen.

  1. Het gefluister achter de deur (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
  2. Het weeshuis in de azuurblauw zee (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
  3. Het boomhuis in het bos (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

 

Het nieuwste boek

Het boomhuis in het bos is het nieuwste boek van T.J Klune en verschijnt in september 2023. “Op de dag dat ze een onbekende androïde met het label ‘hap’ repareren, hoort Vic voor het eerst over een gedeeld duister verleden van Hap en Gio – een verleden waarin ze op mensen jaagden. Wanneer Hap per ongeluk robots uit Gio’s vroegere leven informeert over hun verblijfplaats in het bos, is het gezin niet langer veilig. Gio wordt gevangengenomen en teruggebracht naar zijn oude laboratorium.” Je kunt het boek hier bestellen.

Over T.J Klune

Travis John Klune is een Amerikaanse auteur van fantasy en romantische fictie met LGBTQ+ personages. In Nederland is hij bekend geworden met zijn boek Het weeshuis in de azuurblauwe zee. Het boek werd vooral onder jongeren populair, nadat het viraal ging TikTok. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.