alle boeken van Splinter Chabot
Boeken

Dit zijn alle boeken van Splinter Chabot

Ben je van plan om de boeken van Splinter Chabot te lezen? Wij hebben in dit artikel alle boeken van Splinter Chabot op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen! In totaal zijn er drie boeken van deze Nederlandse auteur verschenen, waarvan de laatste in 2022 is verschenen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Splinter Chabot op volgorde

Hieronder staan alle boeken van Splinter Chabot op volgorde van verschijning. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar heen lezen. Wel kan het handig zijn om Roze Brieven te lezen nadat je CONFETTIREGEN hebt gelezen, omdat Roze Brieven bestaat uit allerlei persoonlijke reacties op CONFETTIREGEN.

  1. CONFETTIREGEN (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Roze Brieven (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. als de Hemel genoeg ruimte heeft (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat CONFETTIREGEN over?

CONFETTIREGEN is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.
Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.

Het nieuwste boek van Splinter Chabot

Het laatste boek dat Splinter Chabot heeft geschreven is Als de Hemel genoeg ruimte heeft. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Splinter Chabot

Splinter Chabot is geboren in 1996 en is werkzaam als schrijver, programmamaker en politicoloog. In 2020 verscheen zijn debuut: CONFETTIREGEN. Dit boek werd een bestseller. Inmiddels zijn er drie boeken van Splinter verschenen, waarvan als de Hemel genoeg ruimte heeft zijn laatst verschenen boek is. Splinter deed mee aan Wie is de Mol in 2021.

Heb jij de boeken van Splinter Chabot al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *