Alle boeken van Sophie Kinsella
Boeken

Dit zijn alle boeken van Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is een bekende Britse auteur die voornamelijk feelgoodboeken schrijft. Ze heeft een hoop losse boeken geschreven en ze schreef de Shopaholic! serie. Als je wilt weten welke boeken Kinsella heeft geschreven, dan hebben we goed nieuws: in dit artikel staan alle boeken van Sophie Kinsella!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Sophie Kinsella op volgorde

 1. Aanpakken! (2007). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 2. Ken je me nog? (2008). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 3. Wat spook jij uit? (2009). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 4. Hou je mond! (2010). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 5. Mag ik je nummer even? (2012). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 6. Ik krijg je wel (2013). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 7. Mijn niet zo perfecte leven (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 8. Verras me (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 9. Voor wat, hoort wat (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 10. Liever verliefd (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 11. De partycrasher (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 12. De burn-out (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van de Shopaholic! serie

 1. Shopaholic!. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 2. Shopaholic! in alle staten. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 3. Shopaholic! zegt ja. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 4. Shopalicious!. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 5. Shopaholic & baby. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 6. Mini Shopaholic. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 7. Shopaholic naar de sterren. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 8. Shopaholic grijpt in. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 9. Christmas Shopaholic. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Sophie Kinsella

Sophie Kinsella heeft een hoop boeken door de jaren heen geschreven. Haar nieuwste boek is De burn-out. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Meer informatie over Sophie Kinsella

Sophie Kinsella is het pseudoniem van Madeleine Wickham, haar eigenlijke naam. In 1995 schreef ze haar eerste boek onder haar echte naam: De Tennisparty. Maar als Sophie Kinsella is ze écht doorgebroken met de Shopaholic-serie in 2000. Onder de naam Madeleine Wickham heeft ze 7 boeken uitgebracht.

Heb jij ook alle boeken van Sophie Kinsella gelezen? 

3 Comments

 • Lisa

  Oooh, dat zijn er echt veel! Ik was vroeger ook groot Shopaholic-fan, ik had een omnibus van de eerste drie delen en die vond ik zooo leuk (alleen die vent van haar vond ik een beetje vervelend). En ‘Hou je mond!’ en ‘Aanpakken!’ had ik ook, en die heb ik echt 3847 keer gelezen. Maar volgens mij hebben we het nu wel echt over 10 jaar geleden. Zou ze er nog eens willen bij pakken, ben heel benieuwd hoe ik er nu over zou denken …

 • Lieve Deckers

  Ik heb er nu 3 gelezen en bezig aan de vierde en wil ze ook allemaal. Mijn niet zo perfecte leven was mijn eerste, dan las ik Verras me en Voor wat hoort wat. Nu ben ik Shopaholic aan het lezen. Kinsella leest vlot, eigentijds, je kan je heel gemakkelijk verplaatsen in het hoofdpersonage. Haar boeken zijn humoristisch en soms gevoelig, emotioneel. Ik ben fan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *