Boeken

Dit zijn alle boeken van Sophie Green

Wil je weten welke boeken Sophie Green heeft geschreven? De auteur heeft in totaal drie boeken geschreven. In dit artikel staan alle boeken van Sophie Green op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Sophie Green op volgorde

In het overzicht hieronder staan de boeken van Sophie Green op volgorde van verschijning. Je kunt deze boeken door elkaar lezen: ze horen niet bij elkaar.

  1. De zwemclub van Shelly Bay (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De leesclub aan het einde van de wereld (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De yogaclub van Orange Blossom House (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Het koor van Bellbird River (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Sophie Green

Het nieuwste boek van Sophie Green is het boek Het koor van Bellbird River. Dit boek is in juli 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Als er een nieuw boek van Sophie Green verschijnt, dan wordt dit artikel geüpdatet. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste boeken van deze auteur.

Informatie over Sophie Green

De auteur Sophie Green woont en werkt in Sydney. Haar romans hebben allemaal iets gemeen: ze spelen namelijk allemaal af in Australië. Het land diende dan ook als inspiratie voor haar boeken.

Hier gaat De yogaclub van Orange Blossom House over

Grace Maud, Patricia en Dorothy hebben alle drie het gevoel dat hun leven stil staat. Als ze elkaar treffen bij de yogalessen van Sandrine, ontdekken ze al snel dat er nog genoeg te beleven valt.

Queensland, Australië, 1993. Grace Maud is 74 en voelt elk jaar in haar botten. Patricia heeft haar dromen van reizen en avontuur achter zich gelaten om voor haar ouders te zorgen. Voor Dorothy is elke dag een gevecht: om haar café draaiende te houden, en om niet toe te geven aan de wanhoop dat zij en haar man misschien nooit een kind zullen krijgen.

Drie vrouwen die zoeken naar iets om hun leven meer inhoud te geven, vinden elkaar in het plaatselijke buurtcentrum, waar nieuwkomer Sandrine met yogalessen is gestart. Samen zullen deze vrouwen ontdekken dat het leven nog veel meer voor hen in petto heeft dan ze dachten…

Heb jij de boeken van Sophie Green al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *