soman chainani
Boeken

Dit zijn alle boeken van Soman Chainani

Ben je benieuwd welke boeken Soman Chainani heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Soman Chainani op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Alle boeken van Soman Chainani

Soman Chainani is bekend van De School van Goed en Kwaad serie. Deze fantasy-serie is ook verfilmd door Netflix onder de naam The School for Good and Evil.

Volgorde van De School van Goed en Kwaad serie

  1. De School van Goed en Kwaad. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Een wereld zonder prinsen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Lang en gelukkig. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat De School van Goed en Kwaad over?

Volgens een mythe worden er één keer in de vier jaar twee kinderen ontvoerd uit Gavaldon om naar De School van Goed en Kwaad te gaan, waar ze worden opgeleid tot sprookjesfiguren. De mooie, blonde Sophie kan niet wachten: ze wordt zonder twijfel de beste prinses ooit. Sneeuwwitje, eat your heart out!

Haar vriendin Agatha gelooft niet in die onzin, tot ze ontvoerd worden… Sophie wordt tot haar afgrijzen op de afdeling voor slechteriken geplaatst, waar ze het moet zien te rooien tussen aankomende heksen en huurmoordenaars, en Agatha komt tussen suikerzoete prinsessen terecht. Sophie is woedend over deze ‘vergissing’, en Agatha wil alleen maar naar huis. Maar hoe?

Het nieuwste boek van Soman Chainani

Het nieuwste boek van Soman Chainani is Lang en gelukkig, het derde boek uit De School van Goed en Kwaad serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Als er nieuwe boeken verschijnen van deze auteur, updaten we deze pagina.

Informatie over Soman Chainani

Soman Chainani is een Amerikaanse auteur en filmmaker, vooral bekend van de fantasy-serie The School for Good and Evil. Van deze serie zijn 3,5 miljoen boeken verkocht, vertaald in 32 talen. De serie is door Netflix verfilmd en is ontzettend populair. Tot nu toe zijn er 3 boeken naar het Nederlands vertaald, maar er zijn meer boeken in het Engels verschenen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.