Boeken

Dit zijn alle boeken van Shelley Read

In dit artikel staan alle boeken van Shelley Read op volgorde van verschijningsdatum. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Shelley Read

  1. Ga als een rivier. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Waar gaat Ga als een rivier over?

Colorado, 1948. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, vraagt een jongeman haar de weg. Ze kan hem negeren en snel doorlopen. Maar dat doet ze niet. Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was. Binnenkort zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten. Ga als een rivier is een prachtige coming-of-ageroman over een clandestiene liefde en over verlies, familie, liefde en het vinden van een thuis. Voor de lezers van Daar waar de rivierkreeften zingen.

Het nieuwste boek van Shelley Read

Het laatst verschenen boek van Shelley Read is Ga als een rivier. Dit is het het eerste boek dat Shelley Read heeft geschreven. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

Informatie over Shelley Read

Shelley Read is afkomstig uit Colorado, waar haar familie al sinds vijf generaties woont. Ze woont met haar gezin in de bergen van de Western Slope. Read was bijna drie decennia hoofddocent aan de Western Colorado University, waar ze literatuur doceerde en Creative Writing. Ook werkte ze aan educatieve ondersteuningsprogramma’s voor studenten. Shelley Read studeerde aan de University of Denver en volgde het Temple University’s Graduate Program in Creative Writing. Ze levert regelmatig bijdragen aan Crested Butte Magazine en Gunnison Valley Journal, en heeft geschreven voor de Denver Post en diverse andere publicaties.

Ga als een rivier, haar eerste roman, is geïnspireerd door het landschap waar ze vandaan komt en zal in bijna dertig landen worden gepubliceerd. Lees hier de recensie van Ga als een rivier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *