Alle boeken van Robert Galbraith
Boeken

Dit zijn alle boeken van Robert Galbraith

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Robert Galbraith? In dit artikel hebben wij alle boeken van Robert Galbraith op volgorde gezet, vertellen we je meer over de serie van Robert Galbraith en lees je meer informatie over de auteur. Zo heb je alle informatie in één oogopslag.

Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Robert Galbraith op volgorde

Hieronder staan alle boeken van Robert Galbraith op volgorde. Robert Galbraith is vooral bekend van de Cormoran Strike-serie.

Volgorde van de Cormoran Strike serie

1. Koekoeksjong (2014). Bestel het boek hier bij Bol.com
2. Zijderups (2014). Bestel het boek hier bij Bol.com
3. Het slechte pad (2016). Bestel het boek hier bij Bol.com
4. Witte dood (2019). Bestel het boek hier bij Bol.com
5. Kwaad bloed (2020). Bestel het boek hier bij Bol.com
6. Inktzwart hart (2022). Bestel het boek hier bij Bol.com

Alle boeken van Robert Galbraith
Alle boeken van Robert Galbraith

Waar gaat de Cormoran Strike serie over?

Als een getroebleerd supermodel een dodelijke val maakt vanaf een winters balkon in de Londense wijk Mayfair, wordt aangenomen dat het zelfmoord was. Haar broer twijfelt daaraan en roept de hulp in van privédetective Cormoran Strike.
Strike is een invalide oorlogsveteraan – met wonden die zowel fysiek als mentaal zijn – en zijn leven is een puinhoop. De opdracht lost zijn geldproblemen op, maar naarmate hij dieper graaft in de complexe modellenwereld, neemt alles een steeds duisterder wending – en loopt hij zelf steeds meer gevaar…
Een intrigerend, elegant mysterie met de atmosfeer van Londen: van de stille straten van Mayfair en de pubs in de steegjes van East End tot de drukte van Soho.

Het nieuwste boek van Robert Galbraith

Het nieuwste boek van Robert Galbraith is het boek Inktzwart hart. Dit boek is onderdeel van de Cormoran Strike en is in 2022 verschenen. Bestel het boek hier bij Bol.com

Over Robert Galbraith

Robert Galbraith is het pseudoniem van J.K. Rowling, de bestsellerauteur van de Harry Potter-serie. Toen de boekenreeks Cormoran Strike uitkwam kwamen deze boeken direct in alle bestsellerlijsten. Ook is het verfilmd.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply