Boeken

Dit zijn alle boeken van Melissa Brayden

In dit artikel staan alle boeken van Melissa Brayden op volgorde van verschijningsdatum. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen en wat de volgorde in de series van Melissa Brayden is.

Alle boeken van Melissa Brayden op volgorde

  1. Overgave. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Op het eerste gezicht. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Melissa Brayden

Het laatst verschenen boek van Melissa Brayden Op het eerste gezicht. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Dit boek gaat over twee vrouwen die concurreren voor dezelfde opdracht en head over heels voor elkaar vallen. Brooklyn Campbell heeft een heel erge rotdag. Werkelijk niets lijkt goed te gaan. Tot ze een wijnbar binnenloopt en daar een mysterieuze brunette ontmoet, met wie ze een ontzettend leuke avond heeft. Jessica Lennox staat aan het hoofd van een zeer succesvol reclamebureau en leeft voor haar werk. Maar als de charmante blondine die ze in een wijnbar heeft ontmoet haar concurrent voor een grote opdracht blijkt te zijn, wordt haar leven ineens een stuk ingewikkelder… en leuker.

Bron: Bol.com

Informatie over Melissa Brayden

Melissa Brayden is een Amerikaanse auteur van romans die meerdere awards heeft gewonnen voor haar boeken. Ze heeft inmiddels 24 romans gepubliceerd in Amerika. Daarvan zijn er inmiddels twee vertaald naar het Nederlands. Melissa Brayden is fulltime schrijver in San Antonio, Texas, waar ze samenwoont met haar gezin en Jack Russells.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *