Boeken

Dit zijn alle boeken van Matthew Perry

In dit artikel vind je alle boeken van Matthew Perry. Matthew Perry was vooral bekend om zijn rol als Chandler in de populaire serie Friends en schreef in 2022 een boek: Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir. Hij overleed op 28 oktober 2023.

Laatste update: oktober 2023

Alle boeken van Matthew Perry

  1. Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Engels). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 
  2. Friends, Lovers en het grote verschrikkelijke ding (Nederlands). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Waar gaat Friends, Lovers and the Big Terrible Thing over?

In Friends, lovers en het grote verschrikkelijke ding neemt Friends-ster Matthew Perry (Chandler Bing) ons mee achter de schermen van de succesvolle sitcom en zijn worsteling met verslaving. Het zijn openhartige, grappige en onthullende memoires met een krachtige boodschap van hoop en volharding. In een buitengewoon verhaal dat alleen door hem verteld kon worden, neemt Matthew Perry de lezers mee naar de soundstage van de succesvolste sitcom aller tijden, terwijl hij vertelt over zijn persoonlijke worsteling met verslaving. Openhartig, zelfbewust en verteld met zijn kenmerkende humor beschrijft Perry levendig zijn levenslange strijd met de ziekte en waardoor deze werd gevoed, ondanks dat hij schijnbaar alles had. Onverschrokken eerlijk, ontroerend en hilarisch: dit is het boek waarop fans hebben gewacht.

Friends, Lovers and the Big Terrible Thing is ook verschenen in het Nederlands onder de naam Friends, Lovers en het grote verschrikkelijke ding. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Over Matthew Perry

Matthew Perry werd geboren in de VS, maar groeide op in Ottowa in Canada. Matthew Perry was vooral bekend van zijn rol als Chandler Bing in de tv-serie Friends. Ook speelde hij gastrollen in The West Wing en Ally McBeal, 17 Again, Rools Rush In en was hij stemacteur in The Simpsons. Matthew Perry worstelde zijn alcohol- en medicijnverslavingen. Hierover schrijft hij in zijn boek Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. Op 28 oktober 2023 werd hij op 54-jarige leeftijd dood aangetroffen in de jacuzzi van zijn woning in Los Angeles.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *