alle boeken van Madeline miller
Boeken

Dit zijn alle boeken van Madeline Miller

Ben je van plan om de boeken van Madeline Miller te lezen? Dan kan het handig zijn om te weten welke boeken ze heeft geschreven. In dit artikel hebben we daarom alle boeken van Madeline Mill erop een rij gezet.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Madeline Miller

  1. Een lied voor Achilles. Bestel het boek bij Bol.com hier.
  2. Circe. Bestel het boek bij Bol.com hier.

Informatie over Madeline Miller

Madeline Miller is een Amerikaanse romanschrijfster, wiens debuutroman Het lied van Achilles was. Miller bracht tien jaar door met het schrijven van het boek terwijl ze werkte als lerares Latijn en Grieks. De roman, die zich afspeelt in Griekenland, vertelt het verhaal van de liefde tussen Achilles en Patroclus. Het lied van Achilles won de Oranjeprijs voor fictie, waarmee Miller de vierde romandebuut was die de prijs won.
Haar tweede roman, Circe, was meteen de nummer 1 bestseller van de New York Times en won de Indies Choice Best Adult Fiction of the Year Award en de Indies Choice Best Audiobook of the Year Award, en stond op de shortlist voor de Women’s Prize 2019 voor Fictie. Circe won ook The Red Tentacle Award, een American Library Association Alex Award (boeken voor volwassenen die van bijzonder belang zijn voor tienerlezers) en de Elle Big Book Award 2018. Het wordt momenteel verfilmd voor een serie met HBO Max.

Het nieuwste boek van Madeline Miller

Het laatst verschenen boek van Madeline Miller is Circe. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com. Om te beschermen wat haar dierbaar is moet Circe beslissen of ze thuishoort bij de goden waaruit ze is geboren, of bij de stervelingen van wie ze is gaan houden.

Heb jij al boeken van Madeline Miller gelezen? 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.