Alle boeken van Lucy Foley
Boeken

Dit zijn alle boeken van Lucy Foley

Lucy Foley is een auteur uit het Verenigd Koninkrijk. Haar eerste boek verscheen in 2015. Er zijn inmiddels een hoop boeken verschenen. In dit artikel hebben we alle boeken van Lucy Foley op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Lucy Foley op volgorde

De boeken die hieronder staan, staan op volgorde van verschijning. Je kunt de boeken gewoon door elkaar lezen: je hoeft ze niet op volgorde te lezen. Wel kan het leuk zijn om de boeken op volgorde te lezen.

  1. Een liefde in de zomer (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het boek van gevonden voorwerpen (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  3. De gastenlijst (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  4. De jachtpartij (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  5. Het appartement (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Lucy Foley

Het nieuwste boek van Lucy Foley is het boek Het appartement. Dit boek dateert uit het jaar 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Meer informatie over Lucy Foley

Lucy Foley is geboren in 1986 in het Verenigd Koninkrijk. Ze is geboren en getogen in Londen, waar ze nu nog steeds woont. Ze debuteerde in 2015 met het boek Het boek van gevonden voorwerpen (verschenen als The Book of Lost & Fount). Ze houdt van reizen en schrijft fulltime. Ze werkte voorheen als redacteur bij de Headline Publishing Group en Hodder & Stoughton.

Bijna al Lucy Foley haar boeken zijn verschenen in het Nederlands: ze schreef zes boeken, waarvan er vijf zijn vertaald. Haar laatst verschenen boek is Het appartement, dat boek is in 2022 verschenen. Dit boek heeft wekenlang in The New York Times bestseller lijst gestaan en was razendpopulair.

Hoeveel boeken heb jij al van deze populaire auteur gelezen?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *