lonneke van engelen boeken
Boeken

Dit zijn alle boeken van Lonneke van Engelen

Ben je benieuwd welke boeken Lonneke van Engelen heeft geschreven? In dit artikel zetten wij alle boeken van de Brabantse schrijfster op een rijtje. Zo kun je meteen in één oogopslag zien welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Lonneke van Engelen op volgorde

  1. Alleen een beetje verliefd misschien (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het was maar één mailtje (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Lonneke van Engelen

Het nieuwste boek van Lonneke van Engelen verscheen in maart 2022 en is haar tweede boek: Het was maar één mailtje, het vervolg op Alleen een beetje verliefd misschien. Lonneke verhuist met de kids naar Raf. De start van een gelukkig leven samen, dacht ze… In werkelijkheid begint de ellende nu pas echt… Het derde boek van Van Engelen is in de maak. De verschijningsdatum hiervan is nog niet bekend.

Meer informatie over Lonneke van Engelen

Wie is Lonneke van Engelen? Op haar Instagram-account komen we niet achter de persoon achter het boek, ze houdt zich goed verscholen. Wel weten we dat ze uit Brabant komt (waarschijnlijk uit Breda, als we de kiekjes op haar account mogen geloven) en moeder van twee jongens is. Het mysterie blijft, om haar kinderen en familie te beschermen, gezien de heftigheid van het verhaal. Het is daarom aannemelijk dat Lonneke van Engelen een pseudoniem is.

Boeken worden verfilmd

Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures hebben de filmrechten van het boek Alleen een beetje verliefd misschien en Het was maar één mailtje. De opnames staan vooralsnog gepland in 2023.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.