Boeken

Dit zijn alle boeken van Jeroen van der Veer

Wil je weten welke boeken Jeroen van der Veer allemaal heeft geschreven? Dan ben je hier aan het juiste adres: in dit artikel staan alle boeken van Jeroen van der Veer op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Van der Veer, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Alle boeken van Jeroen van der Veer op volgorde

  1. Van A naar B (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Jeroen van der Veer

Het laatst verschenen boek van Jeroen van der Veer is Van A naar B, een non-fictie boek met lessen voor leiders. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. In dit boek zet Van der Veer zijn inzichten op papier, geïllustreerd met vele voorbeelden uit zijn Shell- en commissarissenpraktijk. De moeizame onderhandelingen met de Russen bij het Sakhalinproject, zijn curieuze ervaringen met de Libische leider Khadaffi, zijn rondjes langs het Lago Maggiore met de CEO van BP tijdens het Bilderberg-congres van 2004. Hij vertelt openhartig over zijn loodzware werkweken als topman van een multinational, de jetlags, de hazenslaapjes, met sport als uitlaatklep.

Informatie over Jeroen van der Veer

Jeroen van der Veer is een Nederlandse bestuurder die voorheen jarenlang bij Shell werkte. Ook werkte hij bij ING en Philips. Op 20 januari 2023 kwam zijn boek Van A naar B, Lessen in Leiderschap uit. Dit praktische handboek is bedoeld voor de nieuwe generatie managers, met daarin concrete lessen die Van der Veer zelf opdeed tijdens zijn 42 jaar bij Shell.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.