Alle boeken van Israel van Dorsten
Boeken

Dit zijn alle boeken van Israel van Dorsten

Ben je benieuwd welke boeken Israel van Dorsten heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van Israel van Dorsten op volgorde gezet.

Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Israel van Dorsten

1. Wij waren, ik ben (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

Over Wij waren, ik ben

Op zondag 13 oktober 2019 verliet ik de boerderij waar ik jarenlang vastzat en stapte een café in Ruinerwold binnen. Op dat moment maakte ik me definitief los uit de geloofswereld van mijn vader, die mij vijfentwintig jaar lang in zijn macht had. In ‘Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold’ beschrijf ik mijn leven. Mijn vaders geloof en overtuigingen waren mijn realiteit: naar school ging ik niet, ik bestond niet eens voor de buitenwereld, en ik had geen vrienden. Er waren alleen de geesten die om ons heen dwaalden en waarmee we praatten. Bidden was onze enige redding, God zat altijd in mijn hoofd. Dan komen de eerste scheurtjes in mijn geloof, en dat worden er geleidelijk steeds meer. Het internet is de sleutel voor mijn ontwikkeling. Ik zoek een weg naar de vrijheid voorbij schuld, angst, verdriet, onzekerheid. Maar wanneer mijn gedachten eindelijk vrij zijn, voel ik me meer opgesloten dan ooit. Ik wil weg uit de boerderij waar ik samen met mijn familie verborgen voor de buitenwereld leef. Maar wie gaat mij helpen? – Israel van Dorsten

Tot nu toe is er één boek verschenen van Israel van Dorsten. Het is niet bekend of hij meer boeken zal schrijven. Zodra er meer boeken uitkomen zullen we dat hier melden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *