Boeken

Dit zijn alle boeken van Hilde Veeren

In dit artikel staan alle boeken van Hilde Veeren op volgorde van verschijningsdatum. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen en wat de volgorde in de series van Hilde Veeren is.

Volgorde van de Cottage aan zee serie

Hilde Veeren is bekend van haar serie Cottage aan zee. Tot nu toe zijn er twee boeken in deze serie uitgekomen. Hieronder staan ze in volgorde opgeschreven.

  1. Duinroos (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Maretak (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Hilde Veeren

Het laatst verschenen boek van Hilde Veeren is Maretak. Dit is het tweede deel in de Cottage aan zee serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Cottage aan zee serie over

In Duinroos van Hilde Veeren vertrekt reisjournalist Molly na een moeilijke tijd naar Engeland om op de cottage van haar tante te passen. Voor fans van Jackie van Laren en Jenny Colgan.

Als reisjournalist Molly in Duinroos van Hilde Veeren wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly. Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt… Heeft Molly dan nooit geluk?

Informatie over Hilde Veeren

De Nederlandse auteur Hilde Veeren werkt al jaren in de tijdschriftenwereld en is hoofdredactrice van Elegance en Happy in Shape. Haar debuut is Duinroos, het eerste deel uit de Cottage aan zee serie. Hilde woont samen met haar gezin in Amsterdam.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.