alle boeken van Helen Fields
Boeken

Dit zijn alle boeken van Helen Fields

Wil je de boeken van Helen Fields lezen? Deze auteur is vooral bekend geworden door de Callenach serie. In dit artikel zetten wij alle boeken van Helen Fields op volgorde. Zo kan je meteen in één oogopslag zien welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: april 2023

Alle boeken van Helen Fields op volgorde

In het Nederlands zijn alleen de boeken van de D.I. Callenach serie vertaald. Dat is ook niet zo gek, want Helen Fields heeft alleen maar boeken geschreven rondom deze serie. Hieronder staan de boeken van deze serie op volgorde. Je kunt de volgorde het beste aanhouden als je de serie goed wilt lezen.

Volgorde van de D.I. Callenach serie

  1. Perfecte resten (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Perfecte prooi (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Perfecte dood (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Perfecte stilte (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Perfecte misdaad (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  6. Perfecte moord (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  7. Perfecte wraak (2023). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Het nieuwste boek van Helen Fields

Het nieuwste boek van Helen Fields is het boek Perfecte wraak. Dit boek is in 2023 verschenen en is onderdeel van de D.I. Callenach serie. Het boek is namelijk deel 7 in de serie.

Waar gaat de D.I. Callenach serie over?

Op een afgelegen plek in de Schotse Hooglanden staat een lichaam in lichterlaaie. Al wat achterblijft om het slachtoffer te kunnen identificeren zijn tanden en een reepje stof. Tegelijkertijd schreeuwt een vrouw om hulp in een afgesloten kamer ergens in Edinburgh. Het is Luc Callanachs eerste werkdag bij de Schotse politie en hij krijgt direct een moordonderzoek toegewezen. Net vertrokken bij Interpol wil hij zich graag bewijzen bij zijn nieuwe team en directe collega Ava Turner. De moordenaar is een geduchte tegenstander die vakkundig zijn sporen weet uit te wissen. Het duurt niet lang tot er nog een vrouw wordt ontvoerd; Callanach begint een race tegen de klok om het slachtoffer te vinden voordat het te laat is. Maar het daadwerkelijke lot van de ontvoerde vrouwen is gruwelijker dan Luc ooit had kunnen vermoeden…

Informatie over Helen Fields

Helen Fields heeft rechten gestudeerd en werkte meer dan tien jaar als advocaat in Londen. Inmiddels runt ze samen met haar echtgenoot een filmproductiemaatschappij. Ze werkt als scenarioschrijver en producer. Samen met haar gezin woont ze in Los Angeles.

Heb jij de boeken van Helen Fields al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply