Hanya Yanagihara
Boeken

Dit zijn alle boeken van Hanya Yanagihara

Wil jij alle boeken van Hanya Yanagihara lezen? In dit artikel hebben wij alle boeken van Hanya Yanagihara op volgorde gezet, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Hanya Yanagihara op volgorde

Hieronder staan de boeken van Hanya Yanagihara op volgorde van verschijning. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen: de boeken horen niet bij elkaar. Natuurlijk kun je er wel voor kiezen om de boeken op volgorde van verschijning te lezen.
Hanya Yanagihara

1. Notities uit de jungle (2015). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
2. Een klein leven (2016). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
3. Naar het paradijs (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Hanya Yanagihara

Het nieuwste boek van Hanya Yanagihara is begin 2022 uitgekomen en heet Naar het paradijs. Dit boek bestaat uit drie delen die zich afspelen in verschillende periodes in Amerika. Deze drie delen vormen samen een weergaloos epos over familie, verlies en de zoektocht naar liefde. Wat niet alleen de personages, maar ook de verschillende versies van Amerika met elkaar verbindt. Wanneer het volgende boek van hem uitkomt is nog niet bekend.

Over Hanya Yanagihara

Hanya Yanagihara is een Amerikaans schrijfster van Hawaiiaanse afkomst. Ze is geboren in Los Angeles en heeft op dit moment drie boeken geschreven. In 2018 werd een toneelbewerking van Een klein leven onder regie van Ivo van Hove op de planken gebracht. Haar laatste twee boeken hebben ook in de Top60 gestaan.

Meer boekentips? Bekijk deze pagina dan eens.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *