Alle boeken van Haemin Sunim
Boeken

Dit zijn alle boeken van Haemin Sunim

Wil je weten welke boeken Haemin Sunim heeft geschreven? Hij heeft er momenteel twee geschreven! In dit artikel staan alle boeken van Haemin Sunim op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: juli 2023

Alle boeken van Haemin Sunim op volgorde

Hieronder staan de boeken van Haemin Sunim op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen: je hoeft ze niet op volgorde te lezen.

1. Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt (2017). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
2. Houden van dingen die niet perfect zijn (2019). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
3. Dingen die je hoop geven (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Haemin Sunim

Het nieuwste boek van Haemin Sunim verschijnt in november 2023 en heet Dingen die je hoop geven. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com. Zijn langverwachte nieuwe boek heeft als thema het omgaan met tegenslagen. Maak kennis met wijsheden en mantra’s voor het omgaan met tegenslagen van de inspirerende boeddhistische leermeester Haemin Sunim. Of je nu je baan kwijtraakt, liefdesverdriet hebt of geconfronteerd wordt met een nare diagnose of een andere tegenvaller: het leven verloopt niet altijd zoals we willen. Verlies, ziekte, burn-out en liefdesverdriet horen nu eenmaal bij het leven, maar in dit boek vind je troost wanneer je die het hardst nodig hebt.

Informatie over Haemin Sunim

Haemin Sunim is een inspirerende Koreaanse auteur, geboren in 1974, die bekend staat om zijn wijsheid en filosofie over geluk en mindfulness. Hij groeide op in Zuid-Korea en studeerde filosofie aan de Universiteit van Berkeley in de Verenigde Staten. Na zijn afstuderen keerde hij terug naar Korea en werd hij een boeddhistische monnik. Zijn boeken, waaronder “The Things You Can See Only When You Slow Down” en “Love for Imperfect Things”, zijn internationale bestsellers geworden en hebben miljoenen mensen geïnspireerd. Haemin Sunim deelt zijn diepe inzichten en levenslessen om anderen te helpen innerlijke vrede en geluk te vinden in de moderne wereld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *