Alle boeken van Floortje sanders
Boeken

Dit zijn alle boeken van Floortje Sanders

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Floortje Sanders? In dit artikel hebben wij alle boeken van Floortje Sanders op volgorde gezet. Ook bespreken we het nieuwste boek van Floortje Sanders. Zo heb je alle informatie in één oogopslag en weet je precies welk boek je kunt lezen.

Laatste update: 5 november 2022

Alle boeken van Floortje Sanders

1. Hotel Happiness (2022). Bestel het boek hier bij Bol.com

Het nieuwste boek van Floortje Sanders

Het nieuwste boek van Floortje Sanders is het boek Hotel Happiness. Dit boek is in 2022 verschenen en is onderdeel van de gelijknamige serie. Bestel het boek hier bij Bol.com. Het is nog niet bekend wanneer het vervolg op dit boek verschijnt. Zodra dit bekend is dan wordt dit artikel geüpdatet.

Waar gaat het boek Hotel Happiness over?

Hotel Happiness is het eerste deel van een nieuwe tweedelige feelgoodserie van Floortje Sanders. In deze serie probeert Lana opnieuw haar geluk te vinden in Amsterdam. Halsoverkop vertrekt Lana uit haar boerderij bij het Franse Annecy als ze erachter komt dat haar vriend Julien is vreemdgegaan. Ze gaat aan de slag in hartje Amsterdam bij het gezellige Hotel Happiness, waar ze omringd wordt door een tikje excentrieke maar hartelijke collega’s. Ook maakt ze kennis met Lenie uit de Jordaan, die zich als een moederkloek over Lana ontfermt. En als ze ook nog eens in de armen belandt van de aantrekkelijke Omar, wijst alles op een happy end. Maar het grote verdriet uit haar verleden heeft Lana nog geen plek gegeven. Kunnen Julien en zij écht zonder elkaar?

Informatie over Floortje Sanders

Floortje Sanders is het pseudoniem van Nelleke van den Oever-van Koningsveld. Zij was actrice en tegenwoordig regisseur bij Toneelgroep De Wijze Kater. Ze groeide op in Amsterdam maar woont al 25 jaar in Zandvoort. Hotel Happiness is haar debuut en het eerste deel in de tweeluik.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply