floortje dessing
Boeken

Dit zijn alle boeken van Floortje Dessing

Ben je benieuwd welke boeken Floortje Dessing heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van deze schrijfster op volgorde gezet. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Floortje Dessing is. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: augustus 2023 

Alle boeken van Floortje Dessing

  1. 100 Wereldplekken die je gezien moet hebben.
  2. 25 Wereldroutes die je gedaan moet hebben.
  3. 365 dagen onderweg. Klik hier om dit boek bestellen op Bol.com. 
  4. Heimwee moet je koesteren. Klik hier om dit boek bestellen op Bol.com. 

Het nieuwste boek van Floortje Dessing

Het nieuwste boek van Floortje Dessing is Heimwee moet je koesteren en verscheen in 2023. In Heimwee moet je koesteren blikt ze terug op vijfentwintig jaar reisprogramma’s maken. Ze vertelt over wat ze leerde van mensen die het roer omgooien en bewust kiezen voor een leven dichter bij de natuur – en waarom ze daar zelf nog niet klaar voor is. Klik hier om dit boek bestellen op Bol.com. 

Informatie over Floortje Dessing

Floortje Dessing (1970) begon in 1992 bij de radio en stapte in 1995 over naar televisie. Ze presenteerde bekende reisprogramma’s als 3 op Reis, Floortje naar het einde van de wereld, Floortje blijft hier en Floortje gaat mee. In 2016 won ze de Gouden Televizier-Ring. Daarnaast is ze schrijver van 365 dagen onderweg, 25 wereldroutes die je gedaan moet hebben en 100 wereldplekken die je gezien moet hebben en ambassadeur van Justdiggit en het Rode Kruis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.