Boeken

Dit zijn alle boeken van Felicia Otten

In dit artikel staan alle boeken van Felicia Otten op volgorde van verschijningsdatum. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen en wat de volgorde in de series van Felicia Otten is.

Volgorde van de De dorpsdokter serie

Felicia Otten is bekend van haar serie De dorpsdokter. Tot nu toe zijn er twee boeken in deze serie uitgekomen. Hieronder staan ze in volgorde opgeschreven.

  1. De dorpsdokter (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Kwetsbare liefde (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Felicia Otten

Het laatst verschenen boek van Felicia Otten is Kwetsbare liefde. Dit is het tweede deel in De dorpsdokter serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de De dorpsdokter serie over

De prachtige roman De dorpsdokter, het eerste deel in de gelijknamige serie van Felicia Otten, speelt zich af in het Hamburg van de jaren vijftig. Als de jonge arts Thea Graven getuige is van een fatale fout van de hoofdchirurg tijdens een operatie, doet ze aangifte – en dat betekent het einde van haar carrière. Ze vlucht naar haar familie in de Eifel, en gaat aan de slag als dorpsdokter.
Bron: Bol.com

Informatie over Felicia Otten

Felicia Otten (1966) is het pseudoniem van een populaire Duitse auteur. Voordat ze begon met het schrijven van boeken studeerde ze filosofie, theologie en journalistiek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *