Alle boeken van eva de wit
Boeken

Dit zijn alle boeken van Eva de Wit

Ben je benieuwd welke boeken de auteur Eva de Wit heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van Eva de Wit op volgorde gezet.

Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Eva de Wit

1. Een huis in Frankrijk (2015). Bestel het boek hier bij Bol.com
2. Een zomer in Frankrijk (2016). Bestel het boek hier bij Bol.com
3. Het dagboek van Marie (2017). Bestel het boek hier bij Bol.com
4. Weerzien in Italië (2018). Bestel het boek hier bij Bol.com
5. Retourtje Napels (2019). Bestel het boek hier bij Bol.com
6. Winter op Kreta (2021). Bestel het boek hier bij Bol.com

Het nieuwste boek van Eva de Wit

Winter op Kreta is het nieuwste boek van Eva de Wit. Hieronder lees je waar het boek over gaat.

Modeontwerpster Barbara besluit vanwege gedoe op haar werk een paar dagen eerder naar Curaçao te gaan om al aan haar vakantie te beginnen. Daar aangekomen ziet ze haar man Norbert met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp komt ze erachter dat Norbert degene is die haar bedrijf dwarsboomt. Verlangend naar rust gaat ze naar Kreta, waar ze echter heel wat meer vindt. Hoe dat afloopt, lees je in ‘Winter op Kreta’. Deze nieuwe Eva de Wit is weer net zo fijn als haar eerdere feelgoodtoppers zoals ‘Een huis in Frankrijk’ en ‘Weerzien in Italië’.

Over Eva de Wit

Zeg je feelgood in Frankrijk, dan zeg je Eva de Wit. Haar frisse zomerromans die zich afspelen in het vakantieland bij uitstek zijn net zo ontspannend als een reis naar la douce France zelf. Misschien nog wel ontspannender, want je hoeft geen auto vol te laden en je hoeft je al helemaal geen zorgen te maken over zwarte zaterdag. Gewoon achteroverleunen en je laten meevoeren!

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.