Boeken

Dit zijn alle boeken van Dominique Lap

Ben je benieuwd welke boeken Dominique Lap heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van deze schrijfster op volgorde gezet. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Dominique Lap is. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: juli 2023 

Alle boeken van Dominique Lap

  1. De Talisman (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Het nieuwste boek van Dominique Lap

Het nieuwste boek van Dominique Lap is De Talisman en kwam uit in 2023. De Talisman gaat over Britt. Britt is een drieëndertigjarige jarige single met een kinderwens. Haar bedrijf staat al jaren op nummer één, maar het gaat steeds slechter. Ze verliest klant na klant, drinkt te veel en is obsessief bezig met rockster Mr. X. Dan krijgt ze door de knappe Milo de kans van haar leven: werken voor Mr. X himself. Als haar obsessie en echte leven door elkaar beginnen te lopen moet ze een keuze maken… voordat ze twee droommannen laat lopen. Lees hier de recensie van De Talisman.

Informatie over Dominique Lap

Dominique Lap is eigenaar van een communicatiebureau en werkte daarvoor in het boekenvak, bij Nilsson en Lamm en Meulenhoff Boekerij. De Talisman is haar eerste boek en ze werkt momenteel aan een tweede boek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *