Boeken

Dit zijn alle boeken van Claire Nelson

Wil je weten welke boeken Claire Nelson allemaal heeft geschreven? Dan ben je hier aan het juiste adres: in dit artikel staan alle boeken van Claire Nelson op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Nelson, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Alle boeken van Claire Nelson op volgorde

  1. Dingen die ik leerde van het vallen (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Claire Nelson

Het laatst verschenen boek van Claire Nelson is Dingen die ik leerde van het vallen. Een inspirerende en aangrijpende memoires over overleven tegen alle verwachtingen in. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Dingen die ik leerde van het vallen over

In 2018 gaat journalist Claire Nelson voor lange tijd alleen op reis om haar hoofd leeg te maken en haar plannen voor de toekomst bij te stellen. Haar reis brengt haar naar Californië, maar een wandeling in het Joshua Tree National Park loopt uit op een catastrofe. Ze verdwaalt en valt ruim zes meter van een rots naar beneden. Door de val verbrijzelt ze haar bekken en kan ze haar onderlichaam niet meer bewegen. In een uithoek van de woestijn, zonder bereik en zonder dat iemand weet waar ze is, vecht Claire vier dagen lang voor haar leven – afwisselend tussen wanhoop en de vastberadenheid om in leven te blijven. Tot ze op wonderbaarlijke wijze wordt gered.

In Dingen die ik leerde van het vallen vertelt Claire niet alleen haar moedige verhaal over het overleven, maar ook haar verhaal over het vallen. En hoe je – zelfs als je in duizend stukjes uiteenvalt – jezelf altijd opnieuw op kunt rapen.
Bron: Bol.com

Informatie over Claire Nelson

Claire Nelson werkte als reis- en culinair journalist. Ze is geboren in Nieuw-Zeeland en woonde meer dan tien jaar in Londen. In haar carrière schreef ze onder andere voor Jamie Oliver’s magazine, ELLE, Delicious en Food and Travel. Haar eerste boek is Dingen die ik leerde van het vallen, een boek over haar eigen levenslessen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.