alle boeken van Charlotte Jacobi
Boeken

Dit zijn alle boeken van Charlotte Jacobi

Ben je benieuwd welke boeken Charlotte Jacobi heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Charlotte Jacobi op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Charlotte Jacobi.

Laatste update: augustus 2023

Volgorde van de De patisserie serie

1. De patisserie (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
2. Op zoek naar geluk (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
3. Een nieuw begin (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat De patisserie serie over

Als de negentienjarige Ida Tritschler met haar familie naar de Elzas verhuist, kan ze niet wachten om haar nieuwe stad te ontdekken. In Straatsburg openen de Tritschlers hun droompatisserie, op een steenworp afstand van wat hun grootste rivaal blijkt te worden: de patisserie van de familie Picard.

Ida is vastbesloten de nieuwe taartenkoningin van de stad te worden, maar natuurlijk zitten de Picards niet op concurrentie te wachten. Tot overmaat van ramp wordt Ida ook nog verliefd op zoon Lucien Picard, wat een enorm schandaal veroorzaakt. Het jonge stel ontdekt dat de problemen tussen hun families veel verder gaan dan een simpele rivaliteit tussen de bakkerijen. Lukt het Ida en Lucien om alle obstakels te overwinnen en hun families bij elkaar te brengen?

Het nieuwste boek van Charlotte Jacobi

Het nieuwste boek van Charlotte Jacobi is het boek Een nieuw begin. Dit boek is deel 3 in de Patisserie serie en dit boek is verschenen in 2023. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Over Charlotte Jacobi

Charlotte Jacobi is het pseudoniem van het Duitse schrijversduo Eva-Maria Bast en Jørn Precht.Eva is journalist en schrijver. Jørn is professor aan de Stuttgarter Hochschule en scenarist. Samen sleepten ze al meerdere prijzen in de wacht. De patisserie is hun eerste boek dat in het Nederlands verschijnt.

Er zijn meer boeken van Charlotte Jacobi verschenen, deze boeken zijn op dit moment alleen in het Duits verschenen. Mocht er een vertaling komen zullen wij de boeken hier neerzetten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.