Emily in paris boek
Boeken

Dit zijn alle boeken van Catherine Kalengula

Catherine Kalengula is bekend van het boek ‘Emily in Paris’, naar de bekende Netflix-serie. Wil jij alle boeken van haar lezen? We zetten ze hier voor jou op volgorde.

Laatste update: december 2023

Emily in paris boek

Alle boeken van Catherine Kalengula

  1. Emily in Paris (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

Dit boek bevat het verhaal van het eerste seizoen van de populaire Netflix-reeks, verteld vanuit het perspectief van Emily zelf.

Over Emily in Paris

Emily krijgt de kans om naar Parijs te verhuizen voor een jaar omdat haar baas, die normaal zou gaan, zwanger is. Hun bedrijf in Chicago heeft een kleiner Frans marketingbedrijf overgenomen en Emily gaat daar werken om mee de Amerikaanse zienswijze over te brengen. Ze spreekt echter geen woord Frans en de Fransen zitten niet op haar te wachten. Hoewel ze met haar vriend een lange afstandsrelatie wil onderhouden geeft hij er al snel de brui aan waardoor zij zelf op zoek gaat naar de liefde in Parijs.

Over Catherine Kalengula

Catherine Kalengula werd geboren in 1972. Na een paar jaar in Londen te hebben gewoond, keerde ze terug naar Frankrijk om zich aan haar passie voor schrijven te wijden. Ze is gefascineerd door de Angelsaksische literatuur en schreef al verschillende boeken voor kinderen en tieners.

Catherine Kalengula heeft meer boeken geschreven dan dit boek, maar die zijn alleen in het Frans verschenen. Zodra Catherine haar boeken in het Nederlands verschijnen voegen we deze toe aan deze pagina. Emily in Paris is geschreven nadat de Netflix-serie is uitgekomen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *