Boeken

Dit zijn alle boeken van Carmen Bellmonte

Wil je weten welke boeken Carmen Bellmonte heeft geschreven? Dan ben je hier op de juiste plek: in dit artikel staan alle boeken van Carmen Bellmonte op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Carmen Bellmonte. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Carmen Bellmonte op volgorde

In totaal is er één boek van Carmen Bellmonte in het Nederlands verschenen in De Mallorca saga. Deze serie bevat drie delen. Zodra er meer bekend is over de nieuwe boeken in deze serie van Carmen Bellmonte, wordt dit artikel geüpdatet.

De Mallorca saga

  1. De Mallorca saga 1 – Een wijngaard op Mallorca (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Het nieuwste boek van Carmen Bellmonte

Ben je benieuwd naar het nieuwste boek van Carmen Bellmonte? Het nieuwste boek van Bellmonte is Een wijngaard op Mallorca. Dit boek is verschenen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Informatie over Carmen Bellmonte

Carmen Bellmonte is het pseudoniem van Elke Becker en Ute Köhler, beiden ervaren schrijvers, die al jaren op Mallorca wonen.

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.