Boeken

Dit zijn alle boeken van Britney Spears

In dit artikel vind je alle boeken van Britney Spears. In oktober 2023 kwam haar eerste boek uit: The Woman in Me. Dit boek verscheen ook in het Nederlands. Bekijk hier alle boeken van Britney Spears.

Laatste update: oktober 2023 

Alle boeken van Britney Spears

  1. The Woman in Me (Engels). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 
  2. The Woman in Me (Nederlands). Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Waar gaat The Woman in Me van Britney Spears over?

The Woman in Me van Britney Spears onthult voor het eerst haar ongelooflijke reis en de kracht die ten grondslag ligt aan een van de grootste artiesten in de geschiedenis van de popmuziek. Met opmerkelijke openhartigheid en humor belichten Spears’ baanbrekende memoires de blijvende kracht van muziek en liefde en het belang van een vrouw die uiteindelijk haar eigen verhaal vertelt, op haar eigen manier.

The Woman in Me is een knipoog naar de songtekst in haar liedje I’m Not a Girl, Not Yet a Woman uit 2001. Het boek gaat over Spears’ leven in de publieke belangstelling, haar opkomst tot superster en de uitdagingen die daarbij kwamen kijken. Daarnaast doet ze flinke onthullingen in het boek: ze heeft een abortus ondergaan in de tijd dat ze een relatie had met Justin Timberlake.

Het boek The Woman in Me verscheen in oktober 2023 en werd ook vertaald naar het Nederlands. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Over Britney Spears

Britney Jean Spears werd (1981) werd geboren in Mississippi en is popzangeres, danseres en actrice. Ze brak op haar zeventiende door met het nummer …Baby One More Time en sindsdien scoorde ze hit na hit. Ze wordt ook wel de Princess of Pop genoemd. Ook speelde ze in verschillende films, waaronder Crossroads in 2002. Van 2008 tot 2021 stond ze onder curatele van haar vader en een curator. Zij regelden haar financiële zaken, maar namen ook beslissingen over haar persoonlijke leven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *