Dit zijn alle boeken van Anthony Doerr
Boeken

Dit zijn alle boeken van Anthony Doerr

Heb je zin om de boeken van Anthony Doerr te lezen? Wij zetten alle boeken van Anthony Doerr voor je op een rij, handig om te weten welke boeken er allemaal in het Nederlands zijn verschenen en vooral ook wanneer ze zijn verschenen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Anthony Doerr

1. Een muur vol herinneringen (2010). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. Als je het licht niet kunt zien (2015). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Bevroren dromen (2017). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. De schelpenzoeker (2018). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. Wolkenstad (2021). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Anthony Doerr

Het nieuwste boek van de schrijver Anthony Doerr is Wolkenstad en verscheen in 2021. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com. Wolkenstad is een betoverende roman over de kracht van boeken, een lofzang op het menselijk vermogen om generatie op generatie verhalen over te dragen.

Meer informatie over Anthony Doerr

Anthony Doerr is een auteur die in Idaho, Amerika, woon met zijn vrouw en twee zonen. Hij won met het boek Als je het licht niet kunt zien de Pulitzerprijs. Er zijn wereldwijd bijna 10 miljoen exemplaren van dit boek verkocht en het wordt als een groot meesterwerk beschouwd.

Wist je trouwens dat Anthony Doerr ruim tien jaar aan het boek Als je het licht niet kunt zien heeft gewerkt? Heel terecht dat hij die gerenommeerde prijs heeft gewonnen dus! De filmrechten zijn verkocht aan 20th Century Fox. Doerr heeft ook aardig lang de tijd genomen om zijn nieuwste roman Wolkenstad te schrijven: het is inmiddels 5 jaar geleden dat er een nieuw boek van hem is verschenen. Zijn fans zijn super enthousiast over het verschijnen van het nieuwste boek.

De nieuwe dramaserie All The Light We Cannot See (gebaseerd op het boek Als je het licht niet kunt zien) is vanaf nu te zien op Netflix. De vierdelige miniserie laat zien hoe gedurende een tijdspanne van tien jaar de levens van twee mensen steeds verder met elkaar verwikkeld raken.

Welke boeken van Anthony Doerr wil jij lezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.