Alle boeken van Angelique Haak
Boeken

Dit zijn alle boeken van Angelique Haak

Wil jij de boeken van de Nederlandse auteur Angelique Haak lezen? Ze heeft inmiddels vijf boeken geschreven die stuk voor stuk positief ontvangen worden. In dit artikel hebben wij alle boeken van Angelique Haak op volgorde gezet. Ook staat het nieuwste boek van Angelique Haak in dit artikel. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Angelique Haak op volgorde

Angelique Haak heeft vijf boeken geschreven. Drie boeken zijn onderdeel van de Jennifer Brugman serie en daarvan is het belangrijk om ze op volgorde te lezen. De andere twee losse boeken kun je gewoon door elkaar lezen!

  1. Nooit meer alleen (2020). Klik hier om hem te bestellen bij Bol.com.
  2. Het verkeerde meisje (2022). Klik hier om hem te bestellen bij Bol.com.
  3. Afgeschreven (verschijnt eind 2023). Klik hier om het boek te reserveren bij Bol.com.

Volgorde van de Jennifer Brugman serie

  1. Een nieuw begin (2017). Klik hier om hem te bestellen bij Bol.com.
  2. Uitgeschakeld (2018). Klik hier om hem te bestellen bij Bol.com.
  3. Zwarte ziel (2019). Klik hier om hem te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Angelique Haak

Het nieuwste boek van Angelique Haak is het boek Afgeschreven. Dit boek verschijnt eind 2023. Ben je benieuwd geworden naar het boek? Klik hier om hem te reserveren bij Bol.com.

Informatie over Angelique Haak

De boeken van Angelique Haak zijn razendpopulair. De Rotterdamse auteur heeft altijd een grote passie voor boeken gehad: ze leest niet alleen veel boeken, maar heeft jarenlang een droom gehad om boeken te schrijven. Ze schreef een manuscript, stuurde het op en werd afgewezen. Ze zette haar schrijversdroom op pauze, tot haar kinderen een stuk ouder waren. Ze deed mee met een schrijfwedstrijd in de plaatselijke krant, waardoor haar passie voor schrijven opnieuw werk aangewakkerd. Ze schreef het boek Een nieuw begin en stuurde het manuscript op naar de Crime Compagnie. Het boek werd gepubliceerd en verscheen in 2017. Sindsdien is ze auteur en schrijft ze boeken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.