Alle boeken van Ali Hazelwood
Boeken

Dit zijn alle boeken van Ali Hazelwood

Met het boek De liefdeshypothese werd Ali Hazelwood in één klap wereldberoemd. Het boek werd namelijk een enorme hit op TikTok! Het boek is inmiddels ook in het Nederlands verschenen en ook in Nederland is het boek razendpopulair. Maar, heeft Ali Hazelwood meer boeken geschreven? In dit artikel zetten wij alle boeken van Ali Hazelwood op volgorde.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Ali Hazelwood op volgorde

  1. De liefdeshypothese (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  2. Love on the brain (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Check & mate (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Momenteel zijn er maar twee boek van Ali Hazelwood uitgekomen in het Nederlands. Ook verschijnt in februari 2023 een boek (bestaande uit drie korte verhalen) van Ali Hazelwood. Hier is nog weinig over bekend, behalve dat dit boek Loathe to love you heet.

Het nieuwste boek van Ali Hazelwood

Het nieuwste boek van Ali Hazelwood is het boek Check & mate. Dit boek is verschenen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat De liefdeshypothese over?

Promovendus Olive Smith gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. In paniek kust ze de eerste man die ze tegenkomt. Deze kus veroorzaakt niet alleen een reeks irrationele gevoelens, de gekuste persoon blijkt ook Adam Carlsen te zijn: een jonge professor en de grootste laboratoriumtiran van de campus. Al snel komt Olives wetenschappelijke carrière in het gedrang en ontdekt ze dat haar eigen hart onder de loep nemen nog ingewikkelder is dan een hypothese over liefde.

Wie is Ali Hazelwood?

Ali Hazelwood komt uit Italië, heeft gewoond in Japan en Duitsland en verhuisde uiteindelijk naar de Verenigde Staten om haar Phd te behalen in Neuroscience. Ze schrijft graag romans over vrouwen die werkzaam zijn in wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde (in het Engels heet dit STEM).

Heb jij De liefdeshypothese al gelezen? Of staat het boek nog op je leeslijst?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.