Boeken

Dit zijn alle boeken van Aanchal Malhotra

Wil je weten welke boeken Aanchal Malhotra allemaal heeft geschreven? Dan ben je hier aan het juiste adres: in dit artikel staan alle boeken van Aanchal Malhotra op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Malhorta, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Alle boeken van Aanchal Malhotra op volgorde

Tot nu toe heeft Aanchal Malhotra een boek geschreven. Mochten er meer boeken van deze auteur verschijnen, updaten we dit artikel.

  1. Het eeuwige parfum (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Het eeuwige parfum over

Voor lezers van Min Jin Li, Isabel Allende en Elif Shafak
1938 Lahore, India. De familie Vij bestaat uit beroemde parfumeurs vanwege hun onovertroffen geuroliën, of attar, gewonnen uit de beste bloemen. Dit succes trekt de familie Kahn aan, gerenommeerde kalligrafen. Wanneer leerling-parfumeur Samir Vij in de attarwinkel van zijn vader Firdaus Khan ziet weet hij dat ze zijn voorbestemd.

Hun toekomstdromen worden echter ruw verstoord door de Opdeling, waardoor Lahore ineens Pakistaans wordt, en hindoes en moslims, die altijd vreedzaam hebben samengeleefd, lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Voor hindoefamilies zoals die van Samir is er geen plaats meer en het stel raakt van elkaar gescheiden. Vinden Samir en Firdaus elkaar ooit terug? Hoeveel hebben ze over voor hun liefde?

Bron: Bol.com

Het nieuwste boek van Aanchal Malhotra

Het laatst verschenen boek van Aanchal Malhotra is Het eeuwige parfum. Dit boek is verschenen in mei 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Aanchal Malhotra

Aanchal Malhotra woont in Delhi, India en is historicus en medeoprichter van het Museum of Material Memory. Dit is een digitale opslagplaats van de sociale etnografie van het Indische subcontinent.  Ze schreef twee prijswinnende non-fictieboeken over het ontstaan van India en Pakistan, deze zijn niet naar het Nederlands vertaald. Het eeuwige parfum is haar eerste roman.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *