Nieuws

Dit stel had Harry Potter als thema bij hun bruiloft


Eerst dacht ik altijd dat je hier wel een ENORME Harry Potter fan voor moest zijn, maar na het zien van deze foto’s zou dit voor iedereen een sprookje zijn.

Via ebay en andere plekken zijn ze online gaan zoeken naar alle perfecte attributen voor hun Harry Potter bruiloft. Echt o-v-e-r-al was aan gedacht. De bruidsmeisjes hadden zelfs “boeketten” die gemaakt waren van tweedehands Harry Potter boeken. Alle gasten kregen een eigen toverstaf en in de ringen die de twee uitwisselden stond het bekende woord “always”. Bekijk maar gewoon de foto’s en bedenk hoe tof dit zou zijn om mee te maken.
(Zie die hakken!!)

Op de website van Kelly Clarke, de fotograaf van de bruiloft, vind je nog veel meer prachtige foto’s.

Op dit moment kampt Cassie Byrom, de bruid, helaas met de vreselijke ziekte kanker. Wij vinden het echt ontzettend tof dat haar man deze bruiloft (ondertussen twee jaar terug) heeft weten te regelen voor haar. Wist je bijvoorbeeld dat hij haar zelfs op een Harry Potter manier ten huwelijk heeft gevraagd?!
Het geluk straalt er echt af bij deze twee en wij zouden nu ook wel zo’n bruiloft willen. We hopen ook heel erg dat Cassie snel beter wordt.

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.