Netflix

Dit moet je weten over Netflix-serie Lupin

Ben je op zoek naar een nieuwe serie om te kijken op Netflix? Zoek dan niet verder, maar begin meteen aan de Netflix-serie Lupin. Deze Franse, meeslepende serie heb je in no time gebinged.

Waar gaat Lupin over?

De Franse misdaadserie Lupin is gebaseerd op de boeken van Maurice Leblanc. In de misdaadserie Lupin volgen we het verhaal van meesterdief Assane Diop (gespeeld door Omar Sy, bekend van Intouchables). Diop, de zoon van een immigrant, heeft een moeilijke jeugd achter de rug. Zijn vader werd vals beschuldigd van een misdaad en pleegde daarom uit schaamte zelfmoord. Vijfentwintig jaar later na deze gebeurtenis is Diop nog steeds uit op wraak, hij wil gerechtigheid voor zijn vader. Om dit te bereiken laat hij zich inspireren door het verhaal van Arène Lupin, een rijke gentleman thief, die stelen als een hobby ziet. Met deze kennis en zijn charismatische karakter gaat Assane Diop tot het uiterste om de naam van zijn vader te zuiveren.

Lovende reacties over Lupin

Het internet staat vol met lovende reacties over de Netflix-serie Lupin. En dat is volkomen logisch! Ik heb inmiddels ook de eerste 5 afleveringen van Lupin gezien, en ik kon niet anders dan doorkijken. De serie is spannend en zit goed in elkaar. Assane is iedereen altijd een stap voor (een beetje zoals El Professor in La Casa de Papel). Iedere situatie is doordacht en dat maakt Lupin iedere aflevering spannend én vermakelijk. Bovendien is acteur Omar Sy ontzettend sympathiek en charmant. Lupin is in Parijs opgenomen, dus je kunt ook nog eens genieten van prachtige (drone)shots van de stad.

Wanneer komt deel 2 van Lupin op Netflix?

De eerste 5 afleveringen van Lupin staan sinds 8 januari op Netflix. Het is al bevestigd dat deel 2 met de andere 5 afleveringen ook op Netflix komt. Het is nog niet bevestigd wanneer aflevering 6 t/m 10 online komt op Netflix,

Bekijk hieronder de trailer van Lupin

BoekenBoeken

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *