9 redenen waarom Disneyfilms van vroeger nog steeds leuk zijn
Films

9 redenen waarom Disneyfilms van vroeger nog steeds leuk zijn

Ben jij net zo’n liefhebber van Walt Disney films als wij? Het maakt niet uit hoe oud de films zijn – ze blijven geweldig! Wij geven je 9 redenen waarom Disneyfilms van vroeger nog steeds leuk zijn!

1. Het is een enorme trip down memory lane, als ik zo’n film opzet of alleen al het muziekje hoor dan heb ik vaak al kippenvel of kan ik me herinneren dat ik de film keek als kind.

2. De meezingliedjes zijn ge-wel-dig. Ik ken ze nog steeds allemaal, uit volle borst. Ik had zelfs een heuse Disney CD die ik altijd luisterde. Mijn leven was compleet.

3. De Disneyfilms laten je zien dat niks onmogelijk is, zolang je er maar in gelooft.

4. Al die villains, ze zijn zo goed doordacht door Disney. Mijn favoriet blijft Maleficent.

5. De boeken die voorkomen in de bibliotheek in Belle & het Beest: dit is denk ik wel een grote favoriet van alle boekenliefhebbers. Wie wil nou niet zo’n boekenkast?

6. Het maakt echt niet uit hoe oud de film zijn, ze bevatten lessen, ze zijn heerlijk om te bekijken en zullen nooit vervelen. De liedjes kunnen we eindeloos meezingen! (Vergeet niet hoe leuk het is om de zwart-wit films van Disney te zien!)

7. Iedere Disneyfilm is anders, heeft een andere kern, en laat zien hoe groot de Disneywereld is.

8. De geheime, positieve, boodschap die in iedere film zit. Wat denk je van de term Hakuna matata?

9. Misschien nog wel het allerleukste: de ‘geheime’ personages die verstopt worden in de Disney films. Wat dacht je van Goofy, Mickey en Donald die in The Little Mermaid tevoorschijn komen? Heel kort en krachtig zijn ze weggestopt, maar ze zijn er wel. En: in 101 Dalmatiers zie je Lady & de Vagebond in het donker. Dit is in ontzettend veel films zo!

Mijn favoriete Disneyfilms van vroeger zijn toch wel Pocahontas, samen met Belle & het Beest en de Kleine Zeemeermin. Hoe vaak die laatste film niet heb gekeken! En het leukste? Als ze op Netflix staan. Eindeloos kijken!

Wat zijn jouw favoriete Disneyfilms van vroeger?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply