Lijstjes

Deze 15 dingen wist je vast nog niet over Riverdale


Nu Riverdale is afgelopen op Netflix, wordt het tijd om eens terug te blikken. Wist jij al deze feitjes over Riverdale al?

1. Riverdale moest een film worden
En dus geen serie! Ze vonden de karakters zo geweldig dat ze daar niet zo snel afscheid van wilden nemen. Daarom besloten ze om het uit te breiden en er een serie van te maken.

2. Cole Sprouse (Jughead) deed eigenlijk auditie voor Archie.

3. En Madelaine Petsch (Cheryl) deed auditie voor Betty! Ook al wisten ze bij de casting allang dat zij haar voor Cheryl zouden nemen.

4. KJ Apa (Archie) is eigenlijk een brunette. Hij moest elke twee weken zijn haar verven ├ęn zijn wenkbrauwen daar ook bij!

5. Jughead zou aseksueel moeten zijn volgens de stripverhalen. Ook Cole Sprouse vond dit een uitstekend idee. Later accepteerde hij wel dat de makers graag wilde dat hij een relatie kreeg met Betty.

6. De HELE cast was vroeger fan van The Suite Life of Zack and Cody (wij ook!).
Cole Sprouse speelt hierin de hoofdrol samen met zijn broer.

7. KJ Apa hoopt dat Betty en Archie samen zullen komen een keer. Dat is helaas niet aan hem om te beslissen ­čśë

8. Er gaan (heeeeeeeel) veel specaluties rond dat Cole en Lili Reinhart in het echt ook aan het daten zijn.

9. Op Spotify komt een Riverdale album te staan. Inclusief de nummers van Archie en The Pussycats. Enkele nummers staan al online!

10. Voordat de cast zelf wist wie Jason had vermoord, hadden zij verschillende theorie├źn. Cole hoopte heel erg dat zijn karakter Jason zou hebben vermoord. En Madelaine Petsch (Cheryl) was er heilig van overtuigd dat zij Jason zou hebben omgebracht. KJ Apa dacht overigens ook dat het Jughead zou zijn. Grappig!

11. De laatste aflevering was totaal niet wat de makers eerst in gedachten hadden. Wij zijn benieuwd wat het dan eerst zou zijn…

12. Lili Reinhart en Madelaine Petsch wonen samen in real life! Ze vonden het zo gezellig met z’n twee├źn dat ze samen zijn gaan wonen.

13. Komt het stadje je bekend voor? Dat kan. Pretty Little Liars en Gilmore Girls gebruiken dezelfde set!

14. Riverdale is gebaseerd op stripboeken, die dezelfde naam hebben als de serie.

15. Wel eens gekeken naar de titels van de afleveringen? Ze zijn allemaal uniek en gebaseerd op films!

Wist jij deze dingen al over Riverdale?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.