Deze dingen kun je doen tijdens het Paasweekend - Adorable Books
Algemeen

Deze dingen kun je doen tijdens het Paasweekend

celebration-15869_1280
Vandaag is het eerste paasdag, een dag waarbij vrijwel iedereen vrij is. Ook morgen is bijna iedereen nog vrij, tijd om eens leuke dingen te gaan doen. Naast de standaard brunch heb je natuurlijk veel meer tijd om iets leuks te doen. Hier is een lijstje wat jij zou kunnen doen dit weekend.

Eindelijk je boek uitlezen

Want hier heb je nu eindelijk tijd voor. Even geen werk of school voor een of twee dagen. Genieten en je boek uitlezen die daar al veel te lang weer ligt. Tijd om die TBR stapel eens kleiner te maken!

Die goede serie afkijken

Ook hier had je niet zo veel tijd voor, maar nu wel! Die ontzettend spannende serie kan je er weer even bij pakken omdat je nu eventjes vrij hebt.

Netflix afstruinen

Laatst maakten wij al een artikel over nieuwe films die op Netflix verschenen waren. Misschien staat hier iets leuks voor je tussen!

Je boekenkast ordenen

Waarschijnlijk is je boekenkast hier best aan toe. Zo nu en dan moet je het gewoon opnieuw ordenen. Al die nieuwe boeken ook die je telkens toevoegt aan je kast! Een weekend zoals deze is de perfecte gelegenheid om hier eens goed gebruik van te maken.

Een nieuw boek beginnen

Want ook hier heb je nu tijd voor. Misschien ben je al een lange tijd niet meer in een nieuw boek begonnen. Ook hier is het nu goed de tijd voor! Maak die TBR stapel maar kleiner 😉

De hele dag meidenfilms kijken

Dit is gewoon zó heerlijk. Zo mooi weer zal het niet worden dit paasweekend, mooi om lekker binnen te blijven en een hoop heerlijke films te kijken. Hier krijg je eventueel nog wat inspiratie.

Ontzettend hard genieten

Het is Pasen, je moet genieten! Als je al niks met Pasen doet, geniet dan in ieder geval van je vrije dagen! Fijne paasdagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Esther maart 27, 2016 at 16:19

    Genieten jullie er ook van meiden? 🙂

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge