Lijstjes

Deze dingen maakt elke thriller liefhebber mee

Al eerder kwam er een artikel online over de dingen die elke YA liefhebber meemaakt. Natuurlijk is thriller ook een bepaald genre dat nogal eens wat reacties losmaakt. Ben jij een thriller liefhebber? Dan maak je deze dingen zeker mee.

Waarom lees je van die enge boeken?

Terwijl jij bij jezelf denkt: eng? Sommige mensen vinden thrillers nou eenmaal ontzettend eng en kunnen er zelfs niet van slapen. Waarschijnlijk voor jou niet te begrijpen. Thrillers zijn natuurlijk helemaal niet eng maar juist spannend. De spanning in het boek is waar jij het om doet. Het woordje eng komt er eigenlijk niet in voor.

Lijken niet alle boeken op elkaar?

Want vrijwel elke thriller gaat over een moord, die moet worden opgelost… Dat is zeker waar. Maar of ze op elkaar lijken? Nee, zeker niet. Elke moord is weer anders, elk boek is weer anders geschreven en elke situatie wordt op een nieuwe manier opgelost. Zo is elke thriller weer iets nieuws voor jou!

Wil je niet een keer een ander genre?

Nou, nee? Je wisselt vast wel eens af maar thrillers zijn gewoon je favoriet. Iets dat je favoriet is ga je toch niet aan de kant zetten? Jij kan gewoon echt genieten van deze spannende boeken.

Veel te voorspelbaar die thrillers

Ja, na zo veel thrillers lezen kan jij natuurlijk ook al snel voorspellen hoe het boek zal aflopen of wie de dader is. Maar een echte goede thriller kan jij er dan gelukkig zo uitpikken, deze weet jij namelijk niet te voorspellen!

Hoe maak je die keuze toch?

Tja, dat vraag jij jezelf ook wel eens af. Er is namelijk zo veel keuze bij thrillers. Hoe jij die keuzes telkens maakt weet je zelf ook niet meer helemaal.

Herken jij deze dingen als thriller liefhebber?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *